Gerard Steenbergen. Foto: PR
Gerard Steenbergen. Foto: PR Foto: Lydia ter Welle

De Klussenier Steenbergen: nieuw klusbedrijf in Aalten

AALTEN - Je hebt veelzijdige mensen en je hebt multitalenten. Gerard Steenbergen behoort tot de laatste categorie. Deze vakman start per 1 januari als Klussenier in het gebied tussen Doetinchem en Winterswijk. Vanaf die datum kunnen particulieren en bedrijven uit de omgeving bij Gerard terecht voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis.

Op de vraag waarom hij de stap neemt om een eigen klusbedrijf te starten, antwoordt Gerard: "Er zijn weinig dingen waar ik zo blij van wordt als van verbouwen. Het was voor mij dan ook logisch dat ik een eigen klusbedrijf zou opstarten. Na een aantal jaren samen met mijn compagnon een klusbedrijf te hebben gerund, wilde we beiden een andere uitdaging."

De keuze voor De Klussenier was een bewuste.
"Via de Klussenier Vladimir Bannink uit Ulft wist ik van De Klussenier. Na het eerste contact met het hoofdkantoor was het voor mij al duidelijk dat zij het hele pakket aanbieden waar ik naar op zoek was. Zij begeleiden de start van je eigen bedrijf maar wat ik interessanter vind is de ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering. En heel belangrijk, ik kan gebruikmaken van het bekende en betrouwbare merk. Maar ik hou wel de vrijheid van een zelfstandig ondernemer. Voor mij een ideale situatie."

Klanten kunnen voor alle werkzaamheden bij terecht bij Steenbergen. Een kleine greep uit de mogelijkheden: timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, elektra, installatiewerk, badkamers of sierbestrating . Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden vindt hij het meedenken met de klant en hun wensen vertalen naar een bouwtechnisch plan ook erg belangrijk en leuk.

Gerard vervolgt: "De vrijheid en de afwisseling in mijn werk maakt dat het nooit saai wordt. Alle onderdelen vanaf de tekentafel, de uitvoering, de afwerking tot en met de oplevering vind ik leuk. Maar de kroon op het werk is toch de klant die helemaal tevreden is over het werk wat ik met mijn eigen handen heb afgeleverd."

"Vanaf 1 januari ben ik beschikbaar als Klussenier in Aalten en de omgeving tussen Doetinchem en Winterswijk. Heeft u een verbouwing of een kleinere klus gepland? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik kom graag langs om de situatie te bekijken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Bel gerust op 06 - 22769304 of 0543 - 450300. Ik ben ook bereikbaar via gerardsteenbergen@klussenier.nl."


www.klussenier.nl


Geheugenspreekuur in Aalten

AALTEN - Op donderdagmorgen 7 januari wordt van 10.00 tot 11.00 het geheugenspreekuur gehouden in het gezondheidscentrum Nassau, Nassaustraat 5-3 in Aalten. Dit geheugenspreekuur is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder uit de gemeente Aalten, die vragen hebben over hun geheugen of over andere klachten zoals piekeren, concentratieproblemen of somberheid. Het bezoek aan het (individuele) geheugenspreekuur is gratis. Voor een folder, meer informatie of een overzicht van alle (regionale) geheugenspreekuren kunt u contact opnemen met GGNet, preventie, telefoon: (088) 9331180.

Op het geheugenspreekuur kan men zonder verwijzing van de huisarts terecht. In een persoonlijk gesprek beantwoordt een deskundi­ge de vragen. De vragen kunnen gaan over de bezoeker van het spreekuur zelf maar ook bijvoorbeeld over de partner of één van de ouders.

Indien van toepassing kan een korte geheugentest afgenomen worden. Het gesprek wordt afgerond met een vrijblijvend advies.

Iedereen vergeet wel eens een naam of waar de sleutels zijn gebleven. Jongeren maken zich daarover geen zorgen, maar ouderen denken bij zo'n gebeurtenis al snel aan dementie. De vraag of er sprake is van gewone vergeetachtig­heid, ouderdomsvergeetachtigheid of dementie komt om de hoek kijken.

Dit kan veel onzekerheid met zich meebrengen en mogelijk zelfs leiden tot het ontstaan of een toename van de (lichamelijke) klachten. Op het geheugenspreekuur heeft men de tijd en de deskundigheid om een eerste inschatting te maken wat de oorzaak van de geheugenklachten zou kunnen zijn en of verdere hulp nodig is.