Nog tot en met de 24e december wordt er live radio gemaakt. Foto: Karin Stronks
Nog tot en met de 24e december wordt er live radio gemaakt. Foto: Karin Stronks Foto: Karin Stronks

Schillers Request in volle gang

AALTEN - Van vrijdag 18 december tot en met donderdag 24 december wordt er weer non-stop radio gemaakt vanuit het 'Glazen huis' in Oerkroeg Schiller. 24 uur per dag zijn er DJ's aanwezig die verzoeknummers draaien. Een verzoekje aanvragen kan door een sms'je te sturen naar 5030. Sms 'Aalten', het verzoeknummer en afzender en het nummer wordt gedraaid!Via de website zijn alle verzoekjes te beluisteren.

Naast het radio maken is bij Schiller een leuk programma samengesteld, de traditionele pubquiz en veiling worden natuurlijk weer gehouden en er zijn een aantal ludieke acties bedacht voor nog meer vermaak voor het goede doel.

De opbrengst van Schillers Request wordt op 24 december om 18.00 uur bekend gemaakt. De organisatie hoopt op weer een uitstekend eindbedrag voor het goede doel van dit jaar: Keep them Going. Er wordt dit jaar aandacht gevraagd voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Deze jongeren verdienen toekomstperspectief maar daarvoor is een opleiding én persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze miljoenen kinderen en jongeren word dit jaar door Serious Request en het Rode Kruis geld ingezameld.


www.schillersrequest.nl

Nog tot en met de 24e december wordt er live radio gemaakt. Foto: Karin Stronks