Foto: PR
Foto: PR Foto: PR Figulus

Sinterklaasfeest

AALTEN - Op zondag 29 november komen Sinterklaas en zijn Pieten van 14.30 tot 16.30 uur op bezoek bij supermarkt Jumbo Leussink in Aalten. Alle kinderen die een mooi ingekleurde kleurplaat hebben ingeleverd bij Jumbo Leussink zijn van harte welkom op dit spannende feest.

Jumbo Leussink en Figulus Welzijn organiseren zondag 29 november een groot Sinterklaasfeest van 14.30 tot 16.30u bij Jumbo Leussink. Een groot gedeelte van de supermarkt wordt ingericht als pakjeshuis van Sinterklaas.

Tijdens dit feest kan meegezongen worden met diverse Sinterklaasliedjes, om zo Sinterklaas te laten horen dat de kinderen allemaal zitten te wachten op de Goedheiligman. Kinderen kunnen samen met Danzarte en twee toverpieten dansen. Zouden de toverpieten Sint tevoorschijn kunnen toveren?

Bij de infobalie van de Jumbo in Aalten liggen de kleurplaten klaar. Alleen kinderen die vóór 27 november de mooi ingekleurde kleurplaat inlveren bij Jumbo Leussink, krijgen een entreekaartje voor dit sinterklaasfeest. Er zijn 150 entreekaarten te verdelen.