Sjors van der Panne. Foto: Diederick Habermehl
Sjors van der Panne. Foto: Diederick Habermehl Foto: Diederick Habermehl

Sjors van der Panne met show in De Hofnar

AALTEN - Op zaterdag 7 november vanaf 20.00 uur treedt Sjors van der Panne op in De Hofnar, voorheen De Pol.

Zingen is voor Sjors van der Panne de manier om zijn gevoel te laten spreken.

Samen met pianist Hubert-Jan Horrocks brengt de jonge chansonnier en nederpopzanger de mooiste Nederlandstalige liederen.
Klassiekers uit het oeuvre van onder andere Frank Boeijen, Jacques Brel en Ramses Shaffy wisselt Sjors af met de mooiste liedjes van eigen hand.
Sjors nam in 2014 deel aan de The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij de juryleden en het publiek. In een spannende finale behaalde hij de tweede plaats.

De voorstelling in De Hofnar in Aalten begint om 20.00 uur. De entreeprijs is € 20,00. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Messink & Prinsen, boekhandel Meneer Kees, via de website of 's avonds aan de kassa.


www.streektheaterdepol.nl


Nieuwe openingstijden politiebureaus

REGIO - Met ingang van maandag 2 november gaan voor de politiebureaus in Winterswijk, Borculo, Aalten en Lichtenvoorde andere openingstijden gelden.

Winterswijk en Borculo
De politiebureaus aan de Dingstraat 38 in Winterswijk en de Haarloseweg 2-01 in Borculo zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. iedereen kan dan terecht met vragen en meldingen voor de politie.

Tijdens deze uren kan men ook aangifte doen. Wie aangifte wil doen, kan hiervoor telefonisch een afspraak maken via 0900-8844. Ook kan men op woensdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur op afspraak aangifte doen.

Aalten
Het politiebureau aan de Polstraat 36 in Aalten is geopend op dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur en op donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Tijdens deze uren kan men, op afspraak, ook aangifte doen.

Het politiebureau aan de Schatbergstraat 3 in Lichtenvoorde is geopend op dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur en op donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Tijdens deze uren kan men, op afspraak, ook aangifte doen. Wie aangifte wil doen, dient hiervoor een afspraak te maken via telefoonnummer 0900-8844.
Er wordt dan een afspraak gepland op het moment en bureau van de voorkeur.

Het is echter niet altijd nodig om naar het politiebureau te komen als men aangifte wil doen. Van verschillende zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte te doen of melding te maken. Kijk op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/ voor meer informatie. En wanneer iemand niet naar het politiebureau kan komen, dan zoekt de politie samen met de betrokkene naar een passende oplossing.


www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/