De showroom van Klumpenhouwer Aalten.
De showroom van Klumpenhouwer Aalten. Foto: Foto: PR

Nieuwe collectie bij Klumpenhouwer Aalten

AALTEN - De zaak oogt veel ruimer en opener na de recente verbouwing. Judith Klumpenhouwer van de gelijknamige zaak aan de Grevinkweg in Aalten is zeer tevreden over de vernieuwing. "We hebben het interieur opgeknapt en verfrist. Dat geeft meteen een heel ander gevoel als je hier binnenstapt."

Door Kyra Broshuis

Judith heeft vorig jaar samen met haar neefRichard Klumpenhouwer de zaak van haar ouders overgenomen en biedt complete wooninrichting voor jong en oud. "De nieuwe collecties zijn nu binnen en we zijn volop aan het etaleren. We verkopen eigenlijk alles op het gebied van wonen, van meubels tot vloeren en van gordijnen tot tapijten."

Warme kleuren voor het nieuwe seizoen

Klumpenhouwer staat bekend om de ruime sortering aan raambekleding die ze in huis hebben. "De klant heeft veel keuzemogelijkheden. Zo hebben we overgordijnen, vitrages, in-betweens, plisségordijnen en rolgordijnen. Ook voor de buitenkant van het huis bieden we zonwering in alle mogelijke vormen zoals screens, uitvalschermen, horren en rolluiken. We verkopen ze niet alleen, we zorgen ook voor onderhoud en reparaties."
De zaak is prachtig ingericht en laat zien wat de trends zijn. "Voor het komende seizoen zie je, naast bruin en grijs, ook veel warme kleuren zoals okergeel en verschillende blauwtinten. In combinatie met de donkere kleuren die nog steeds in zijn, geeft dat een hele warme sfeer."

Vloerkleden
Voor de donkere maanden worden er ook steeds meer vloerkleden aangeschaft. "Veel mensen hebben een harde vloer maar missen de behagelijkheid. Dat kun je met een mooi kleed eenvoudig toevoegen aan je interieur. De kleden van nu hebben een hele eigentijdse uitstraling. We bieden ook alle mogelijke vloerbedekkingen. Uiteraard tapijt in heel veel verschillen soorten, kleuren en dessins. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment laminaat en vinyl."

PVC-vloeren
Dat Klumpenhouwer meegaat met de tijd blijkt wel uit het grote aanbod pvc-vloeren. "PVC is helemaal in op het moment. Het is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. We zien steeds meer dat mensen alleen nog vloerverwarming gebruiken. Erg comfortabel en perfect voor PVC. Dit product vergt weinig onderhoud en is duurzaam."

Goede en persoonlijke service
Judith merkt dat de mensen langzaam weer meer vertrouwen in de economie krijgen. "Er worden meer huizen verkocht, dat merken wij ook. Mensen willen graag een comfortabel huis en zijn ook weer bereid daarin te investeren."Klumpenhouwer blijft als vanouds zorgen voor maatwerk voor de klant. ""Wij komen uiteraard graag thuis bij de klant om in te meten en advies te geven. Het is allemaal maatwerk. We hebben onze eigen mensen die de bijvoorbeeld de vloeren professioneel komen leggen. Dat is en blijft ons uitgangspunt: goede en persoonlijke service."

Open huis
Om de klanten en andere geïnteresseerden te laten zien wat Klumpenhouwer allemaal in huis heeft en hoe de zaak er na de renovatie uitziet, organiseert Judith een open huis. "Dat zal eind oktober plaatsvinden. Op onze site wordt de datum binnenkort bekend gemaakt."

De zaak is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00-12:30 en van 13:30 tot 18:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 16:00. In de avonduren kunt u op afspraak terecht.


www.klumpenhouwer.nl


Gratis infolijn borstvoeding

REGIO - Vanaf september 2015 verandert de lactatiekundige service van Yunio Kraamzorg. De cliënt die zich heeft ingeschreven bij Yunio Kraamzorg kan vanaf haar moment van inschrijving tot de eerste verjaardag van haar baby bellen met lactatiekundige van Yunio Kraamzorg voor een telefonisch consult. Het telefonisch consult is voor cliënten van Yunio Kraamzorg kosteloos. De lactatiekundige is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur via 088 – 7777 680.

Borstvoeding is nu eenmaal de beste start voor moeder en kind en Yunio Kraamzorg biedt daarom graag haar expertise aan om de slagingskans van borstvoeding te vergroten.

Doel van de borstvoedingslijn is het geven van praktische tips, wegnemen van zorgen of twijfels over zaken als; 'Krijgt mijn kindje wel genoeg voeding?', 'Ik ondervind pijn tijdens het voeden, wat nu?', "Ik heb meer melk dan mijn kindje vraagt, wat moet ik doen?
Contact opnemen met de borstvoedingslijn kan ook voor informatie omtrent het geven van borstvoeding in combinatie met werk, kolven of het afbouwen van de borstvoeding.

De lactatiekundigen van Yunio Kraamzorg zijn specialisten op gebied van borstvoeding en delen hun expertise graag met haar ketenpartners.
Ter versterking van de ketensamenwerking stelt Yunio Kraamzorg de borstvoedingslijn daarom ook open voor vragen van verloskundigen, huis-, en jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen. De lactatiekundige is bereikbaar via 088 - 7777 680.