Foto: PR LSAmusic
Foto: PR LSAmusic Foto: PR LSAmusic

The Veldman Brothers bij derde LSAmusic-concert

AALTEN - Bij LSAmusic speelt The Veldman Brothers live. Dat gebeurt op zondag 4 oktober vanaf 15 uur in oerkroeg Schiller.

Als de bladeren alweer verkleuren, veel akkers alweer kaal en de nachten langer worden, als de herfstbok alweer op de schappen staat en je alleen maar een eindcijfer in de Staatsloterij goed had. Dan heb je dat gevoel: the blues. Dan is het tijd een jas aan te trekken en op weg te gaan naar het LSAmusic concert bij Schiller.

Met dezelfde tomeloze energie als Dan Aykroyd en Jon Belushi in The Blues Brothers staan The Veldman Brothers daar op het podium.
De band rondom de twee broers Gerrit (slide gitaar en vocals) en Bennie Veldman (Organ, keys, harmonica en vocals) is al bijna een legende in het bluescircuit met een indrukwekkend erelijst. Ze worden ondersteund door bassist Fred van der Wende en Eric Dillisse op drums. In 2011 ontvangt de band de Dutch Blues Foundation Award voor beste band en dat is slechts één van een indrukwekkend aantal onderscheidingen en nominaties, die hen in de loop der jaren ten deel vielen.

Blues en rhythm & blues, swingblues en deltablues, blues met een randje rock, blues met een randje soul of funk: grenzen zien The Veldman Brothers niet en ze laten zich ook maar in één hokje duwen: 'Alles is puur is en komt recht uit het hart'.
Het concert op ondagmiddag 4 oktober begint om 15.00 uur. De entree is gratis voor donateurs en sponsoren. Anderen betalen een vrije gift.


www..lsamusic-aalten.nl