Wilma's Groente en Fruit blijft bereikbaar. Foto: Karin Stronks
Wilma's Groente en Fruit blijft bereikbaar. Foto: Karin Stronks

Acties Wilma’s Groente en Fruit voor ongemak

Algemeen

AALTEN – De Dijkstraat gaat op de schop. Langzamerhand strekken de wegwerkzaamheden zich uit richting Wilma’s Groente en Fruit. Rene Rusink geeft aan: “We krijgen veel vragen van onze klanten en we snappen heel goed dat de werkzaamheden overlast zullen veroorzaken. We blijven tijdens de werkzaamheden aan de weg voor auto’s, fietsers en voetgangers gelukkig wel bereikbaar!”

Door Karin Stronks

Om de klanten tegemoet te komen heeft Wilma’s Groente en Fruit leuke acties voor de klanten in petto. Zo kunnen mensen die minder mobiel zijn gebruik maken van de gratis bezorgservice van groente en fruit. Wilma legt uit: “Mensen kunnen een bestelling plaatsen via de webshop of telefonisch hun benodigde boodschappen doorgeven. Wij bezorgen dan gratis aan huis in Aalten en de buurtschappen zolang de wegwerkzaamheden voor overlast zorgen.” 

Een tweede ludieke actie is een verloting van gratis producten. René vertelt: “Klanten die in onze winkel hun boodschappen doen kunnen de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in een doos deponeren. Elke week worden er zeven bonnen getrokken. De uitgelote klanten mogen een tas met fruit en groente gratis mee naar huis nemen. Deze actie geldt zolang de weg is opgebroken, zolang klanten hinder ondervinden van de wegwerkzaamheden.” 

Wilma’s Groente en Fruit is gedurende de werkzaamheden aan de Dijkstraat ten allen tijde bereikbaar voor de klant. Wilma: “Of je nou met de fiets, de auto of wandelend komt, we zijn te bereiken tijdens de periode dat de wegwerkzaamheden worden uitgevoerd. Onze leveranciers, die met grote vrachtwagens komen, moeten ook hun producten kunnen leveren. Voor het ongemak willen we graag onze klanten tegemoet komen, daarom hebben we deze acties bedacht.”


wilmasgroenteenfruit.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant