Afbeelding

Nu spectaculaire verkoop Perzische Tapijten bij Heezen in Dinxperlo

Partnerbijdrage

Op dit moment houdt Heezen woninginrichting in Dinxperlo een speciale verkoopactie van handgeknoopte vloerkleden, tafelkleden en lopers. Deze spectaculaire actieverkoop wordt inmiddels al voor het zeventiende jaar gehouden, hetgeen Heezen de nodige bekendheid heeft opgeleverd als vertrouwd leverancier van Perzische en Oosterse tapijten.

De begane grond van de winkel werd grotendeels leeggeruimd voor een gigantische partij vloerkleden die onlangs is afgeleverd. Zo is er een echte perzenwinkel ontstaan met een sortering om U tegen te zeggen.

Zo veel tapijten zag u nog nooit bij elkaar! Schitterende handgeknoopte klassieke tapijten zijn aanwezig, maar ook de moderne handgeknoopte tapijten omvatten een steeds groter aandeel in de collectie! 

Marokkaanse Berbers mogen zeker niet ontbreken en zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar tegen actieprijzen.

Deze exclusieve partij kleden bestaat uit ruim 400 stuks in vele maten, van klein tafellopertje tot vloerkleden in de extra grote maat 250x350 cm. Alle aangeboden tapijten zijn handgeknoopt en hebben een pool van 100% zuivere wol, wol met zijde of zelfs van 100% zijde! 

Ontdek zelf hoe verfijnd deze tapijten geknoopt zijn, tot maar liefst 530.000 knopen per vierkante meter! Vele dessins zoals Bidjar, Mir, Tabriz, Ghum, Nain, Herati, etc. zijn aanwezig. 

Klassiek én modern
Klassieke tapijten zijn tijdloos en stijlvol. Ze combineren bij traditioneel maar staan ook schitterend bij een modern interieur. Echter, om een breder publiek te kunnen bedienen worden handgeknoopte tapijten tegenwoordig steeds vaker gemaakt met moderne patronen. Het aandeel van moderne tapijten in de actievoorraad is dan ook groter dan voorheen. Dus liefhebbers van strakkere dessins komen zeker niet voor niets!

50% Korting
In samenwerking met een gerenommeerd importeur, worden deze tapijten aangeboden voor de helft van de prijs. Alle originele handgeknoopte tapijten worden tijdelijk verkocht met 50% korting, maar wel met volledige garantie en zijn allen voorzien van een certificaat van echtheid en herkomst. Deze korting kan worden gegeven aangezien Heezen niet 365 dagen lang hoeft te investeren in een grote kostbare voorraad van deze tapijten, want deze tapijten zijn slechts tijdelijk aanwezig en behoren niet tot het standaard assortiment. Ook zijn de marges laag, zodat de klant kan profiteren van een bijzonder scherpe prijs.

Geen Risico
Een geruststellend idee is, dat alle tapijten worden verkocht door een erkend woninginrichter waar u ten allen tijde op terug kunt vallen. Dus geen “leegverkoop” of “opheffingsverkoop”, want u koopt een eerlijk handgeknoopt tapijt, geprijsd tegen de normale verkoopprijs, maar waarop U wel 50% echte korting krijgt.

Neem het tapijt van uw dromen meteen mee om het thuis te bekijken! Uiteraard is het mogelijk tijdens het actieweekeinde het tapijt te ruilen of zelfs uw geld terug te ontvangen mocht het kleed thuis toch niet het gewenste effect hebben. Indien een door u gezocht dessin niet in de goede maat aanwezig zou zijn, dan bestaat de mogelijkheid dat het tapijt voor u wordt besteld. Vergeet niet thuis wat maten te nemen,- in de winkel bent u overweldigd door het aanbod.

Stel uw bezoek niet uit! Tot en met maandag 12 februari is deze voorraad bij Heezen wonen aanwezig. Voor informatie; Heezen woninginrichting, Hogestraat 1 Dinxperlo. tel. 0315-651332. 

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Heezen woninginrichting. Het wordt niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant