Dit artikel wordt u aangeboden door Zevenbergen Zonne-energie: www.zevenbergenzonne-energie.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Zevenbergen Zonne-energie: www.zevenbergenzonne-energie.nl

Achterhoekse PV-installateur ontvangt SolarEdge Award

Partnerbijdrage

Zevenbergen Zonne-energie uit Aalten is als eerste zonne-energie installateur uitgeroepen tot ‘SolarEdge Installer Plus’. Hier zijn we trots op en wij bedanken onze klanten die dit mogelijk hebben gemaakt.

De wereldwijde producent van omvormers en slimme zonne-energie toepassingen, SolarEdge, lanceert haar nieuwe ‘Installer Plus’ certificering om de beste PV-installatiebedrijven met het hoogste niveau aan kennis en ervaring van haar producten te erkennen. Slechts 1% van de Nederlandse SolarEdge installateurs krijgt dit eervolle certificaat! Martijn Zevenbergen ontving deze award als allereerste uit handen van de CEO, de heer Zvi Lando.

Zevenbergen is al 15 jaar de regionale specialist in zonne-energie. De betrokken eigenaar ir. Martijn Zevenbergen zet zich in om zijn klanten met een gedegen advies en ‘Scope 12’ gecertificeerde werkwijze te voorzien van eigen zonnestroom. Zijn klanten ervaren zo dat 50% van de zonnestroom wordt opgewekt door gewoon daglicht. Als de zon niet schijnt is opgewekte stroom meer waard! Veel klanten breiden daarom het aantal zonnepanelen op het dak uit, ook op minder zonnige dakvlakken. Martijn adviseert hen bij een slim stroomverbruik. De omvormer wordt hierbij de ‘Energie Manager’ in huis, die de kern vormt van een uitgebreider web-account, bij plaatsing van een accu pakket, auto laadpaal enzovoort.

We vieren de ‘Installer plus Award’ met u! Achterhoekse SolarEdge gebruikers krijgen tot eind februari 2024 25% korting op de aanschaf van de SolarEdge Inline meter. Uw bestaande SolarEdge omvormer (type SetApp) wordt met deze meter uw ‘Energie manager’. Uw stroomverbruik wordt nog inzichtelijker op het web-account, waardoor u stroom bespaart en klaar bent voor de slimste inzet van uw zonnestroom. We denken graag met u mee.

Dit artikel wordt u aangeboden door Zevenbergen Zonne-energie, het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant