Foto:PR
Foto:PR

Laat een stalen deur van brons op maat maken!

Partnerbijdrage

Stalen deuren zijn een waardevolle toevoeging aan vrijwel ieder interieur. Dit type binnendeur staat dus niet alleen mooi bij industriële en moderne huizen, maar ook bij andere soorten woningen. Een stalen deur kun je namelijk helemaal op maat ontwerpen en laten maken, zodat het altijd bij jouw persoonlijke stijl past. Hoe dit in zijn werk gaat? Zoek even op stalen deur brons, of lees het hieronder!

Stap 1: Type deur en maatvoering
De eerste stap in het ontwerp van een stalen deur van brons is het type deur kiezen. Je hebt de keuze uit een taatsdeur, schuifdeur, scharnierdeur, vouwwand of vaste wand. Het hangt dus af van de ruimte welk type deur het beste past. Gaat het om een kleine ruimte zoals een hal, dan is een enkele taatsdeur of scharnierdeur waarschijnlijk de beste optie. Mag de stalen deur breed zijn, dan kun je voor een schuifdeur of vouwwand kiezen. Verder geef je aan of je een dubbele of enkele deur wilt en wat de afmetingen moeten zijn.

Stap 2: Liggers en staanders
Als tweede stap geef je door hoeveel liggers en staanders je in de deur wilt hebben. De liggers en staanders zijn de glazen panelen in de deur zelf. Hoe minder staanders en liggers je kiest, des te groter deze glazen panelen zullen zijn. Sommige mensen willen bijvoorbeeld een minimalistische look met zo min mogelijk staanders en liggers. Anderen willen juist weer meerdere panelen in de deur, dus het is eigenlijk een kwestie van persoonlijke smaak.

Stap 3: Kleur en type handgreep
De derde stap is de kleur en het type handgreep kiezen. De stalen deuren zijn in alle RAL kleuren te verven, waaronder dus ook een aantal bronzen kleuren. Qua handgrepen heb je de keuze uit onder andere een ronde handgreep of klassieke deurklink. Weet je niet zeker welke tint brons en wat voor type handgreep het beste bij jouw interieur zal staan? Dan kun je altijd om advies vragen bij de leverancier. Aangezien de deuren op maat worden gemaakt en het dus een grote investering is, willen de leveranciers ook dat jij 100% tevreden bent met je keuze. Ze helpen je dus graag met een eerlijk advies en luisteren graag naar jouw wensen!

Stap 4: Offerte aanvragen
De vierde stap is het aanvragen van een offerte. Je wilt namelijk natuurlijk wel eerst weten hoeveel het allemaal zal kosten voordat je definitief “ja” zegt. Een offerte aanvragen is in de meeste gevallen gewoon gratis en vrijblijvend, dus je kunt er nog rustig over nadenken en eventueel vergelijken met andere opties. Zo kom je tot een weloverwogen keuze en heb je een stalen deur van brons die helemaal bij jouw huis past!

“Dit artikel wordt u aangeboden door Blecks. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant