Tom en Paula. Foto: Jurgen Pillen fotografie

Tom en Paula. Foto: Jurgen Pillen fotografie

Lezing Tom van Beusekom

Zorg

WINTERSWIJK - Op vrijdagavond 24 november vertelt Tom over zijn boek ‘De dubbele marathon’. Over zijn passie voor hardlopen, zijn ziekteproces en over de motivatie die hij heeft om iets te betekenen voor jonge mensen met kanker. Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar lezing@oriolus-achterhoek.nl of door te bellen naar 06-10033406.

“Vier jaar geleden maakte ik op hoogtestage in Kenia massa’s rode bloedlichaampjes aan en voelde ik me onoverwinnelijk. Vandaag is er van die sterke Tom weinig meer over en maakt mijn beenmerg nauwelijks nog bloedlichaampjes aan, die ik keihard nodig heb om te leven (gelukkig is mijn beenmerg intussen al weer meer bloedlichaampjes aan het produceren… mij krijg je niet zomaar klein). Mijn lichaam geeft het misschien langzaam op, maar mijn geest niet. Ik heb nog veel te delen met deze wereld: mijn verhaal, mijn dromen en vooral dit boek met mijn verhaal en de levenslessen die ik aan jou wil doorgeven. Om de regie van je leven in handen te nemen. Om leven aan je dagen toe te voegen in plaats van dagen aan je leven. Natuurlijk hoop ik nog zoveel mogelijk leuke projecten te verwezenlijken. Een daarvan is de totstandkoming van dit boek. Mijn wens is dat mijn verhaal niet alleen boeiend is om te lezen, maar dat het je ook inspireert om te genieten van elke dag die je krijgt. Dat is niet vanzelfsprekend. Pluk de dag, het kan zomaar je laatste zijn!” (Tom van Beusekom - De dubbele marathon).
Deze lezing wordt georganiseerd door Oriolus en vindt plaats in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Vanaf 19 uur kan men binnen komen lopen voor een kop koffie/thee, om 19.30 uur start de lezing. Een vrije gift in de donatiebox wordt op prijs gesteld en komt ten goede aan lotgenotenbijeenkomsten ‘Jongvolwassen en Kanker’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit