Inge de Wit, Bestuurder SKB. Foto: PR

Inge de Wit, Bestuurder SKB. Foto: PR

SKB panel: omdat we als ziekenhuis elke dag beter willen worden

Zorg

Binnen ons Streekziekenhuis Koningin Beatrix zijn we continu bezig om de zorg en dienstverlening voor u verder te verbeteren. Dat klinkt ambitieus, maar dat kan natuurlijk alleen als we weten wat u als patiënt, bezoeker en inwoner van deze regio belangrijk vindt en van het ziekenhuis in Winterswijk verwacht. 

Om daar achter te komen hebben wij samen met de cliëntenraad het SKB panel opgericht. Iedereen die zich betrokken voelt bij ons ziekenhuis kan hieraan deelnemen. Via dit online panel gaan we vanaf komende zomer de wensen en behoeften van patiënten, bezoekers en andere betrokkenen in deze regio Oost-Achterhoek ophalen. Inwoners van alle rangen en standen die voor goede ziekenhuiszorg dichtbij huis moeten kunnen rekenen op het SKB. 

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Een aantal keer per jaar vragen we u als panellid om een enquête in te vullen over een onderwerp waarover het SKB en de cliëntenraad graag meer willen weten. Die onderwerpen kunnen heel uiteenlopend zijn; van uw ervaringen met digitale middelen zoals BeterDichtbij en Mijn SKB, tot uw mening over de faciliteiten en voorzieningen in en rondom het ziekenhuis of onze bezoektijden. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de uitkomsten. Daarnaast nodigen we panelleden af en toe uit om mee te praten over thema’s die er voor patiënten toe doen. Bijvoorbeeld hoe we de zorg voor u goed toegankelijk en dichtbij houden. Uiteraard is meedoen en meepraten áltijd geheel vrijblijvend en verwerken wij alle gegevens anoniem. U bent dus nooit verplicht de vragenlijsten in te vullen.

In de eerste dagen na de start hebben zich al bijna 150 mensen aangemeld voor het SKB panel. En de teller tikt vrolijk verder. In één woord: geweldig! Ook de cliëntenraad met wie wij graag samen optrekken, is hier erg blij mee. Via het SKB panel kunnen we snel heel veel waardevolle informatie verzamelen. Informatie die wij als ziekenhuis kunnen gebruiken om de zorg en dienstverlening voor u goed toegankelijk te houden en verder te verbeteren. Uiteindelijk is het daar allemaal om te doen. Elke dag beter worden. En dichtbij blijven. 

Aanmelden voor het SKB panel kan via www.skbwinterswijk.nl/skbpanel. Zodra u zich heeft aangemeld, krijgt u een bevestiging. In de loop van het jaar ontvangt u een uitnodiging voor de eerste enquête. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit