Lotgenoten kunnen met elkaar in gespreek. Foto: Nicky Heinne-Spellbrink
Lotgenoten kunnen met elkaar in gespreek. Foto: Nicky Heinne-Spellbrink Nicky Heinne - Fotografie

Bijeenkomsten lotgenoten bij Oriolus

Zorg

WINTERSWIJK - Oktober is borstkankermaand. Deze maand is voor Borstkankervereniging Nederland bijzonder, omdat het helpt om met zijn allen stil te staan bij borstkanker en wat dat voor iedere patiënt betekent. Oriolus, centrum voor leven met en na kanker in de Oost-Achterhoek, houdt in samenwerking met de Borstkankervereniging Nederland op dinsdag 18 oktober vanaf 10.00 uur een gezellige activiteit met een lekkere lunch voor lotgenoten borstkanker bij Gastgalerij Ankomm’n. Wie deel wil nemen kan zich aanmelden. 

Op dinsdag 8 november is er bij Oriolus vanaf 19 uur een lotgenotenbijeenkomst prostaatkanker. Deze avond wordt begeleid door een gespreksleider van de prostaatkankervereniging. Ervaringen delen met mensen die vergelijkbare veranderingen meemaken kan inzicht geven in de eigen situatie. De diagnose prostaatkanker heeft grote impact op het leven. Hoe ga je hiermee om? Hoe verlopen de behandelingen? Hoe ziet de toekomst eruit? Ook voor deze bijeenkomst geldt dat aanmelden noodzakelijk is.

Voor meer informatie kijk op: www.oriolus-achterhoek.nl. Meer informatie en/of aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@oriolus-achterhoek.nl,of  te bellen naar 06-10033406 of door langs te komen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit