Creativiteit tijdens ZZP-Kleine ondernemers dag Aalten

  Zakelijk

Aalten- Zaterdagmiddag 10 maart wordt in 't Romienendal de eerste ZZP-kleine ondernemersdag georganiseerd. Naast de onderwerpen/sprekers over Broodfonds, verzekeringen en financieel vangnet staan ook creatieve onderdelen op het programma.

Zo zal Tamara Buunk , van 'The Idea Marketing', een bevlogen marketingverhaal bieden. Tamara werkte jarenlang als marketing manager voor diverse internationale modemerken en bedrijven uit de regio. Door de jaren heen merkte ze dat in haar vakgebied niets standaard is. Dat is daarom ook haar presentatie over deze onderwerpen niet. Met veel enthousiasme en de nodige humor spreekt ze over haar passies; marketing en branding.  Tamara geeft handvatten, verrast en onderbouwt daarbij haar werkwijze met inspirerende voorbeelden. ZZP-ers en kleine ondernemers kunnen ideeën meepikken en wellicht een nieuwe twist geven over het in de markt zetten van hun onderneming.

Gastspreekster Linda Commandeur , van 'Gewoon Commandeur', zal een bijdrage leveren over de 8 succesfactoren voor het waarmaken van je dromen. Hoe word je een aantrekkelijke partner als ondernemer? Iemand waar mensen graag mee samenwerken? Die ze bellen voor een interview? Hoe krijg je je dromen voor elkaar? Linda deelt haar ervaringen als Omdenker en Waarmaker.

De organisatie van de ZZP-dag is in handen van de Talentverbinder, Jarbon en de Aaltense Uitdaging. Deze dag is van belang voor zzp-ers en kleine ondernemers die zich willen voorbereiden op de toekomst , ook wanneer er mindere tijden aanbreken.

De ZZP-kleine ondernemers dag  vindt plaats op locatie 't Romienendal, Aldanaweg 3 te Aalten. Voor meer info en aanmelding ga naar:  www.zzpdag-aalten.nl  . Deelname kost € 7,50 ( inclusief koffie)

Meer berichten