Buurt versieren. Foto: PR
Buurt versieren. Foto: PR

Buurtbewoners zetten beste beentje voor ter ere van Volksfeest

Wonen

AALTEN - In het kader van het 50-jarig jubileum van het Volksfeest in Aalten, hebben bewoners van het einde van de Adm. de Ruyterstraat de handen uit de mouwen gestoken om hun straat te versieren. Het initiatief begon met een bericht in de buurtapp, dat al snel bijval kreeg van enthousiaste buurtgenoten.

Op dit moment zijn de bewoners druk bezig met de voorbereidingen voor de feestelijke versiering. De coördinatie voor de straatversiering is in handen van verschillende bewoners, waaronder de heer Aalbers, en de dames Lammers en Brethouwer. Zonder hun inzet zou dit project niet mogelijk zijn geweest.
Op woensdagavond 13 september zal de gehele Adm. de Ruyterstraat worden versierd, waarbij de bewoners van het laatste gedeelte van de straat al op zaterdag 9 september beginnen met de voorbereidingen. Ook Jumbo, de plaatselijke supermarkt, draagt bij aan de feestvreugde.
Het initiatief van deze buurtbewoners toont niet alleen hun betrokkenheid bij het Volksfeest, maar ook hun gemeenschapsgeest en bereidheid om samen te werken voor een feestelijke viering van dit bijzondere jubileum. De straatversiering belooft een kleurrijk en feestelijk eerbetoon te worden aan een halve eeuw Volksfeest in Aalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit