Duurzaamheid. Foto: PR
Duurzaamheid. Foto: PR

Spreekuur duurzaamheid in de bibliotheek

Wonen

AALTEN - Met een paar simpele maatregelen is het vaak al mogelijk om een paar honderd euro per jaar te besparen. Geen grote investeringen of verbouwingen, maar eenvoudige aanpassingen in het dagelijkse leven. Op donderdag 23 maart helpt een energiecoach de bezoekers van het spreekuur duurzaamheid in de Bibliotheek Aalten hiermee op weg.

Soms weet je zelf niet waar je moet beginnen en dan is het fijn als een onafhankelijk iemand met je meekijkt. De energiecoaches van Agem zijn hiervoor opgeleid. Als vrijwilliger kan de energiecoach kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in het energieverbruik en de energierekening te krijgen. Samen met de bewoner kijkt de energiecoach bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in huis, de hoeveelheid water die verbruikt wordt, de apparatuur die in gebruik is en de hoogte van de energierekening. Op basis daarvan kan hij of zij meteen handige bespaartips geven!

Inloopspreekuur
Het spreekuur duurzaamheid met vrije inloop is op donderdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Aalten. Het is voor iedereen toegankelijk, lid of geen lid van de bibliotheek. Kijk voor meer informatie op www.achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit