Onthulling van de picknickbank. Foto: PR
Onthulling van de picknickbank. Foto: PR PR

Opening vernieuwde Driessenshof

Wonen

AALTEN - De gemeente Aalten, Figulus Welzijn, De Woonplaats en een aantal bewoners vierden vorige week vrijdag de feestelijke officiële opening van de vernieuwde buurt Driessenshof en tevens was dit de afsluiting van het project.

Een project waarin de gemeente Aalten, Figulus Welzijn, De Woonplaats samen met bewoners een hele tijd bezig is geweest om de buurt te vernieuwen. En met succes! Het straatwerk is vernieuwd, het groen is aangepakt en opnieuw ingericht en (nieuwe) speeltoestellen staan weer mooi in het midden van het plein. Ook hebben buurtbewoners samen enkele activiteiten georganiseerd om de verbinding in en met de buurt te vergroten.

Picknickbank
In het kader van de opening van de vernieuwde buurt is aan de buurt een picknickbank aangeboden door de gemeente, Figulus Welzijn en De Woonplaats. Erik Groters (wethouder), Eric Wichers (directeur-bestuurder Figulus welzijn) en Bert Stamsnieder (manager Vastgoed, De Woonplaats) hebben samen met buurtbewoner mevrouw Veldboom de picknickbank officieel onthuld. “Wij hopen dat de buurt met regelmaat elkaar opzoekt voor een praatje en een drankje bij de picknicktafel”, aldus Wichers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit