Dames 1 van AZSV in de Albert Heijn.
Dames 1 van AZSV in de Albert Heijn. PR

Albert Heijn Aalten en AZSV voor vijf jaar samen

Sport

AALTEN - Albert Heijn Aalten en AZSV hebben een sponsorovereenkomst getekend voor vijf jaar. Marcel Elting, vestigingsmanager van de nieuwe Albert Heijn in Aalten, is blij dat hij voor een lange termijn kan investeren in AZSV in Aalten. De afgelopen vier jaar zijn zo goed bevallen dat een nieuwe termijn niet ter discussie stond.

Ook is Albert Heijn gewaardeerd hoofdsponsor van Vrouwen 1. “Het vrouwenteam heeft een regionale uitstraling en vertegenwoordigt Aalten in heel Nederland, dat is heel bijzonder en daar dragen wij graag ons steentje aan bij”, zegt Marcel Elting. “Door kwalitatief goede speelsters, de professionele aanpak en de uitstraling van de club willen we graag als Albert Heijn bijdragen aan een hoge classering en mooi voetbal. Niet alleen nu maar ook de komende jaren! Uiteraard zijn we ook van harte sponsor voor de hele club AZSV en daarom pakken we gezamenlijk de winteractie op (voorheen de rookworstenactie) en kijken we naar nieuwe actiemogelijkheden om nog actiever samen te werken.”
Albert Heijn heeft de afgelopen jaren vaak gezorgd voor een mooie bijdrage als gaat om eten voor de startdag en bij het 75-jarig bestaan van AZSV. Ook de afgelopen zaterdagen hebben teams, leiders en trainers van AZSV kunnen genieten van gratis vers fruit. Allemaal kosteloos aangeboden door Albert Heijn. “Iets waar we als club heel blij mee zijn. In ons streven naar een gezonde kantine draagt dit zeker hieraan bij”, aldus een woordvoerder.

De samenwerking voor vijf jaar voortgezet. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant