Korfbal.

Korfbal.

Pixabay

Sterke comeback bezorgt Aladna/De Issel overwinning

Sport

AALTEN - De korfballers zijn begonnen aan de zaalcompetitie en de eerste wedstrijd leverde Aladna/De Issel meteen een overwinning op. Thuis in sporthal Stationsplein werd er met 10-8 gewonnen van Apeldoorn. 

Het duurde erg lang voordat de eerste bal door de korf ging. Pas na tien minuten spelen was het Apeldoorn dat de score opende en vervolgens in drie minuten tijd een ruime 0-4 voorsprong nam. Daarna duurde het opnieuw lang voor er een doelpunt te noteren viel, een paar minuten voor het rustsignaal scoorde Aladna/De Issel het eerste doelpunt.
In de tweede helft speelde Aladna/De Issel veel beter dan in de eerste helft, maar de ploeg wist in eerste instantie nog niet dichterbij te komen. Pas bij een stand van 2-6 wist Aladna/De Issel het betere spel ook in de score tot uitdrukking te brengen. Langzaam maar zeker werd het verschil kleiner en de ploeg kreeg weer het geloof dat er een resultaat in zat.
Aladna/De Issel kwam terug tot 8-8 en kwam kort daarna op voorsprong. Toen in de laatste minuut de 10-8 werd gescoord was de overwinning binnen.
Doelpuntenmakers waren Raymond Venemans (3), Dianne Heezen (2), Ellen van den Brink, Ralf Dressler, Frank Hendriksen, Anniek van Raalte en Dianne van Raalte.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit