Actiebeeld tijdens de match van Aladna/De Issel. Foto: PR
Actiebeeld tijdens de match van Aladna/De Issel. Foto: PR

Opnieuw nederlaag Aladna/De Issel

Sport

AALTEN - Aladna/De Issel heeft dit seizoen nog niet weten te winnen en ook de thuiswedstrijd tegen NRC’22 ging verloren. Op Sportpark Zuid waren de korfballers uit Enschede met 13-18 te sterk. 

In de beginfase kwamen beide ploegen wat moeizaam op gang maar gedurende de eerste helft werd met enige regelmaat door beide ploegen de korf gevonden. Het scoreverloop ging dus ook redelijk gelijk op. Bij rust had NRC’22 een voorsprong genomen van 2 doelpunten verschil, 8-10. In de tweede helft had Aladna/De Issel volop kansen om dichterbij te komen maar het zat de ploeg niet mee. En omdat de tegenstander met een aantal schoten van afstand wel scoorde werd de achterstand voor Aladna/De Issel alleen maar groter.
In de slotfase wist Aladna/De Issel nog wel een paar keer te scoren maar de achterstand was al te groot om nog aanspraak te kunnen maken op een resultaat.
Doelpuntenmakers voor Aladna/De Issel waren Dianne van Raalte (4), Jos Vinkenvleugel en Raymond Venemans (beide 2), Ellen van den Brink, Dianne Heezen, Frank Hendriksen, Chantal Tekampe en Michiel Toebes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit