Korfbal.

Pixabay

Winst Aladna/De Issel in Dieren

Sport

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben de uitwedstrijd tegen Diderna in Dieren ruim gewonnen. Na een 5-12 stand halverwege won de ploeg met 6-18.

Aladna/De Issel begon goed aan de wedstrijd en stond al snel op een 1-3 voorsprong. Er werd goed gespeeld en ook volop gescoord zodat bij rust de wedstrijd al zo goed als beslist was. Diderna probeerde het vooral met schoten van afstand maar kwam eigenlijk geen moment goed in de wedstrijd. In de tweede helft werd de voorsprong voor Aladna/De Issel nog iets groter vooral ook omdat Diderna nauwelijks tot scoren kwam. Een goede wedstrijd van Aladna/De Issel en de overwinning was dik verdiend.

Doelpuntenmakers waren Dianne van Raalte (5), Chantal Tekampe en Tobi Venhorst (allebei 3), Ralf Dressler, Michiel Toebes en Raymond Venemans (allen 2) en Renze Lammers. Komend weekend staat er weer een uitwedstrijd voor Aladna/De Issel op het programma als de ploeg het in Enschede opneemt tegen NRC’22.