Opening van Beele Brug. Foto: PR

Opening van Beele Brug. Foto: PR

Beele Brug geopend op sportpark Villekamp

Sport

AALTEN - Zaterdag 3 juni tijdens de viering van het 75 jarig bestaan van AZSV is de Beele Brug, op sportpark Villekamp, officieel geopend.

Mevrouw Swinkels, eerste medewerker van Hans Beele, heeft de brug samen met burgemeester Stapelkamp geopend. AZSV was blij dat mevrouw Swinkels speciaal voor deze gelegenheid vanuit het westen van het land naar Aalten is gekomen om de handeling te verrichten. Mevrouw Swinkels benadrukt het een eer te vinden de brug te openen en benoemt ook haar waardering voor Hans Beele en zijn bijdrage aan de jeugd van Aalten om te kunnen voetballen, samen te kunnen spelen en vooral plezier te maken.
Ook burgemeester Stapelkamp spreekt zijn trots uit voor de brug en de verbinding die zo wordt gemaakt met het hele sportpark. Iedereen, valide of minder valide, kan nu om een snelle en goede manier naar de overkant. Tevens feliciteert hij AZSV met haar 75-jarig jubileum.
De Beele Brug is gefinancieerd door Hans Beele namens Beele Engineering BV. Naast de brug staat een mooi bord waarop staat aangegeven op welke manier de brug tot stand is gekomen. AZSV is Hans Beele en zijn bedrijf zeer erkentelijke voor zijn bijdrage als hoofdsponsor.
De Beele Brug is naast de bijdrage van Hans Beele mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van d’Olde Schole in samenwerking met onze andere sponsorbedrijven van AZSV. De mooie samenwerking tussen Waterschap Rijn en Ijssel, de gemeente Aalten en AZSV voor het vergunningen traject heeft voor een snelle realisatie gezorgd. AZSV kijkt terug op een prachtige samenwerking in het belang van iedereen die AZSV een warm hart toedraagt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant