Actiemoment uit de wedstrijd. Foto: PR

Aladna/De Issel wint laatste zaalwedstrijd

Sport

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben eindelijk weer eens een wedstrijd weten te winnen.

De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie werd ruim met 6-19 gewonnen van Diderna. Van begin af aan nam Aladna/De Issel het heft in handen en stond na 10 minuten spelen al voor met 1-4. De ploeg had veel balbezit en kon daardoor volop de aanval zoeken. De tegenstander uit Dieren stelde daar af en toe iets tegenover maar van echte tegenstand was geen sprake. Halverwege had Aladna/De Issel een 4-10 voorsprong. In de tweede helft ging Aladna/De Issel door met het maken van doelpunten, sommige daar van waren mooie schoten van afstand.
De ploeg speelde een goede wedstrijd en de overwinning was meer dan verdiend. En zo kon Aladna/De Issel na een flink aantal nederlagen de zaalcompetitie toch nog positief afsluiten.
Doelpuntenmakers waren Frank Hendriksen, Chantal Tekampe, Michiel Toebes en Raymond Venemans (allemaal 4), Frank ten Have (2) en Ralf Dressler.
Na de paasdagen begint voor de korfballers de competitie op het veld.