Start van de wedstrijd Natare heren 1 - Houtrib onder leiding van Maes en arbitrage. Foto: Natare, Bas Hazekamp

Start van de wedstrijd Natare heren 1 - Houtrib onder leiding van Maes en arbitrage. Foto: Natare, Bas Hazekamp

Natare, Bas Hazekamp

Waterpolo spektakel in Aalten

Sport

AALTEN - Afgelopen zondag 12 maart was in Aalten een mini toernooi voor jeugd van 6 tot en met 11 jaar oud. Hierbij zijn verschillende teams uit de regio in actie gekomen. 

Over de dag heen zijn 27 wedstrijden gespeeld in verschillende klassen. Niet alleen de jeugd, ouders en ook vrijwilligers hebben zich super vermaakt. De traktatie na de tijd, georganiseerd door Quint, viel ook erg goed in de smaak. Dit geslaagde en feestelijk toernooi is mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers.
De avond ervoor hebben de beide heren teams van Natare wedstrijden gehad. Heren 2 uit bij NDD in Doetinchem hebben mooie strijd geleverd. Helaas was de tegenpartij goed ingesteld na het verlies vorige week op Natare met 10-5. Ditmaal waren de rollen omgedraaid en wist NDD te winnen met 10-4.
Vanuit Harderwijk kreeg heren 1 Natare de houtrib op bezoek. De wedstrijd gestart onder leiding van arbitrage en pupil van de week Maes. De heren speelde een verdienstelijke 1e twee periode. Helaas was de 3 plekken hoger geplaatste Houtrib uiteindelijk toch te sterk. Ze wisten de stand uit te bouwen tot winst en lieten de heren uit Aalten hard nodige punten liggen.
Het einde van het seizoen nadert ondertussen snel. Binnenkort volgen een aantal spannende, maar vooral beslissende wedstrijden voor Natare heren 1. Waar de heren nog de nodige punten zullen moeten verzamelen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant