Korfbal.

Korfbal.

Pixabay

Slecht begin nieuwe jaar voor Aladna/De Issel

Sport

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel zijn het nieuwe jaar niet al te goed begonnen. In Eerbeek werd tegen Melynas een flinke nederlaag geleden.

Melynas is de koploper in de competitie en vooraf was al bekend dat Aladna/De Issel een moeilijke wedstrijd tegemoet zou gaan. In de beginfase stond het nog heel even gelijk maar daarna werd al snel duidelijk dat Aladna/De Issel een moeilijke wedstrijd tegemoet zou gaan.
Het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen was behoorlijk en dat was ook in de stand te zien. Halverwege stond het 9-1 voor de ploeg uit Eerbeek. Ook in de tweede helft was het verschil groot en liep Melynas steeds verder weg van Aladna/De Issel. Bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond er een stand van 20-5 op het scorebord.
Aladna/De Issel heeft er alles aan gedaan maar tegen deze tegenstander zat er niet meer in. Doelpuntenmakers waren Michiel Toebes en Raymond Venemans (allebei 2) en Jos Vinkenvleugel. Komende zondag staat er voor Aladna/De Issel een thuiswedstrijd op het programma.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit