Natare waterpolo
Natare waterpolo Natare Aalten

Keeper en goal zijn scherp bij Natare!

Sport

AALTEN - Een belangrijke wedstrijd afgelopen weekend voor Natare heren 1, Triton komt op bezoek in Aalten. De heren hoofdmacht heeft dit begin van de competitie enkel tegen zwaardere tegenstanders uit de top gespeeld. Vanavond is de 6-punten wedstrijd.

Het veld is opgezet, de goals met nieuwe doeken van Kramp zien er tip top uit, we bedanken de betrokkenheid van Kramp! Die heeft afgelopen seizoenen gesponsord, dit waarderen wij zeer en zal ook de komende drie seizoenen weer te zien zijn in onze goals.

Het inzwemprogramma kan beginnen. De spanning is aanwezig voor de wedstrijd, coach Rennie heeft zich zoals altijd goed voorbereid en spreekt de heren nog toe. “Heren dit is een belangrijke wedstrijd, we zijn gelijkwaardig maar moeten winnen! Let op spelers 2,4 en 7 zij zijn de topscorers op dit moment.” 

De eerste periode gaat gelijk op, beide zijden spelen hoge press en weten gaten te vinden. Na zwaar spel en een aantal uitsluitingen is de stand 1-1.

De tweede periode loopt Triton uit op de heren. Door een paar ongelukkige schoten op de paal blijft Natare achter 2-4.

De 3e periode begint de slijtage te tonen aan beide zijden. Het spel wordt feller, een ongelukkige overtreding leidt tot een strafworp. Gelukkig is keeper Lucas Joost dit seizoen zeer scherp en stopt voor de 4e x op rij een strafworp!

De laatste periode weten de heren helaas de voorsprong van Triton niet meer in te halen. Noah, pupil van de week, die bij begin van de wedstrijd de bal heeft opgegooid bespreekt de wedstrijd na met de heren. De trefzekerheid en durf ontbreekt soms, verdedigend vielen een paar ongelukkige gaten maar verder was het een mooie pot!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit