Plezier bij voetbalkamp De Graafschap. Foto: PR
Plezier bij voetbalkamp De Graafschap. Foto: PR

Voetbalkampen De Graafschap

Sport

AALTEN - Kinderen die van voetballen houden kunnen twee of drie dagen veel voetbalplezier beleven in de zomervakantie met De Graafschap.

In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie zes tot en met vijftien jaar verschillende De Graafschap Voetbalkampen en Keeperskampen georganiseerd. De De Graafschap Voetbalkampen en Keeperskampen zijn dagelijks van 9.00 tot 15:00 uur. Het programma is te vinden op de website. 

Wat kunnen deelnemers verwachten?
Twee of drie dagen voetbalplezier in de zomervakantie, een compleet De Graafschap Voetbalkampen tenue, dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken. Daarnaast ook begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers, het vernieuwde veld-, en animatieprogramma.

Data en locaties zijn: DZC ’68 Doetinchem op 11, 12 en 13 juli, AZSV Aalten op 14, 15 en 16 juli, SDOUC Ulft op 14 en 15 juli, s.v. Grol, Groenlo op 15 en 16 augustus, De Bezelhorst, Doetinchem, 17, 18 en 19 augustus en DVC ’26 Didam op 31 augustus, 1 en 2 september. Kinderen en jongeren die zich willen aanmelden of meer informatie willen kunnen de website raadplegen: www.degraafschap.nl/voetbalkampen     

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit