Jubilarissen sv De Aanleg, vanaf links Joop Ebbers, Jan Groot Nibbelink, Antoon Olbach, Gerrit Houwers, Jan Koks en Jan Meinen. Foto: Anjo van Houten
Jubilarissen sv De Aanleg, vanaf links Joop Ebbers, Jan Groot Nibbelink, Antoon Olbach, Gerrit Houwers, Jan Koks en Jan Meinen. Foto: Anjo van Houten

Zes jubilarissen bij schietvereniging de Aanleg

Sport

BARLO - Op vrijdag 27 mei werd tijdens de algemene ledenvergadering van schietvereniging de Aanleg het aantal van maar liefst zes jubilarissen gevierd.

Het lidmaatschap varieerde tussen 25 jaar en 60 jaar, en dat was reden genoeg voor uitbundigheid. Drie schutters zijn inmiddels 25 jaar trouw lid en ontvingen van het bestuur de daarbij horende aandacht, mede in de vorm van een herinneringsplakkaat en een mooie bos bloemen. 

Dat gold eveneens voor de andere drie kandidaten, waarvan Jan Groot Nibbelink en Antoon Olbach beide vijftig jaar lid zijn. Over trouw gesproken, de jubilaris met 60 schietjaren is Gerrit Houwers. De Aaltense Schietbond verraste deze drie jubilarissen door in de persoon van haar secretaris, Chan Hoftijzer, een speciale herinneringsspeld op te spelden. 

Een jubilaris worden heeft iemand slechts deels in eigen hand: hij of zij is volhardend en trouw aan de vereniging. Het andere deel, de tijd zelf, valt buiten de invloed daarop. De waardering van bestuur en leden van sv de Aanleg voor die trouw was een speciaal plakkaat, een persoonlijke waardering, bloemen en een langdurig welgemeend applaus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit