Natare Heren 1. Foto: Niek Hulzink
Natare Heren 1. Foto: Niek Hulzink

Natare H1 sluit pittig seizoen af met overwinning

Sport

AALTEN - De laatste wedstrijd van een mooi en bijzonder seizoen is door Natare H1 gewonnen met 8-13. Hierdoor is het team op een stabiele plek in de middenmoot geëindigd, plaats 8.

De heren 1 hoofdmacht van Natare had als seizoensafsluiter een mooie wedstrijd voor de boeg tegen PFC Rheden 1. Beide teams hebben dit seizoen moeilijke wedstrijden gehad maar het beloofde een gelijkwaardige strijd te worden. De sfeer op de heenweg naar Velp zat er al goed in, de heren waren in de bus plannen aan het smeden voor de aankomende 75ste verjaardag (ondertussen goed gevierd) van de coach Rennie Leroy.

De wedstrijd begon met felle strijd, helaas niet veel treffers aan beide zijden. John Walvoort brak na een veroorzaakte strafworp de gelijkmaker waardoor de eerste periode eindigde met 1-1.
Het begin van de tweede periode bruiste de energie aan beide zijden. Van een uitsluiting werd handig gebruik gemaakt door Mark Hoftiezer, waarop Imko Meinen en Jasper Piek volgden met treffers. Waarop de eindstad de tweede periode 2-7 was in het voordeel van Natare.
PFC Rheden kwam de derde periode sterk terug en maakte het de Natare heren hoofdmacht zwaar, de nodige uitbraken werden aan beide zijden benut wat resulteerde in een 7-11 stand.
De laatste periode zat de sfeer er goed in, door een benutte strafworp door Bas Hazekamp werd het doel getroffen. Daarop volgend bouwde Natare de voorsprong uit tot een eindstand van 13-8.

Hiermee zijn de heren na een pittig seizoen op een respectabele achtste plaats, in de middenmoot, stabiel geëindigd en kijkend naar volgend jaar positief gestemd over de groei. De Natare heren 1 hebben een prima seizoen gedraaid, mooie uitwedstrijden waarbij sfeer en vermaak in de bus, gesponsord door Wisselink, menig (doel)punt feestelijk is gevierd. De heren hoofdmacht van Natare kijkt dan ook met opgeheven hoofd naar komend seizoen voor een nog beter resultaat. Met daarbij grote dank en voldoening aan trainers Frank Groot Kormelinck, Rennie Leroy voor het vertrouwen als trainers. Natare kijkt uit naar een uitdagend volgend seizoen en de mooie wedstrijden die gaan komen.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit