Brevolk Beach wordt weer gehouden. Foto: PR
Brevolk Beach wordt weer gehouden. Foto: PR

Brevolk Beach op het strand van de Slingeplas

Sport

BREDEVOORT - Op zaterdag 4 juni bij de Slingeplas wordt het Brevolk Beach volleybaltoernooi gehouden. 

Dit evenement van volleybalvereniging Brevolk wordt gekenmerkt door gezelligheid, sportiviteit en dit alles op een prachtige locatie. Het ontbreekt er aan niets, strand, water, zonneweiden, sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen en natuurlijk de Brevolk Beach Bar met koele drankjes en warme broodjes. 

Iedereen is welkom; van CMV- en A-B-C-jeugd tot recreanten-, dames- en herenteams. Brevolk Beach is ook onderdeel van het Junior Beach Circuit, ga naar www.nevobo.nl voor meer informatie. 

De kosten voor het toernooi bedragen 10 euro voor CMV teams en 15 euro voor ABCjeugd. Dit is inclusief onbeperkt ranja. De dames- en herenteams betalen 22,50 euro, hier wordt 3 tegen 3 gespeeld en voor mix teams kost deelname 30 euro, hier wordt 4 tegen 4 gespeeld. Houd er rekening mee dat er voor parkeren bij de Slingeplas €6 betaald dient te worden.

Het jeugdtoernooi vindt plaats in de ochtend, de start is ongeveer om 10.00 uur en het toernooi zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Aansluitend start het seniorentoernooi, hier wordt verwacht rond 17.30 uur klaar te zijn. Deze planning is onder voorbehoud, het uiteindelijke tijdsschema wordt pas duidelijk als bekend is hoeveel aanmeldingen er zijn. Kijk op www.brevolk.nl voor meer informatie. Meedoen met dit leuke evenement? Opgeven kan vóór 1 juni  via beach@brevolk.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit