Afbeelding

U12 Give and Go sluit competitie af met winst

Sport

AALTEN - Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen moesten de spelers van Give and Go U12 vroeg afreizen naar Hellendoorn. Daar stond om 9.00 uur de wedstrijd tegen The Valley Bucketeers op het programma. Met een mooie overwinning op zak keerden de Aaltense basketballers terug naar huis, 25-42. 

In de thuiswedstrijd waren The Valley Bucketeers een pittige tegenstander gebleken waarvan met ruime cijfers is verloren. De Aaltense spelers begonnen echter vol goede moed en vechtlust aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een kleine voorsprong na de eerste twee periodes. In de derde periode verslapte de aandacht enigszins en de tegenstander wist tot gelijke hoogte terug te komen. Give and Go zette weer een tandje bij, er werd goed verdedigd waardoor de tegenstander de hele vierde periode niet tot scoren kwam. De Aaltense jeugd daarentegen wist het netje wel te vinden. Negen punten werden er gescoord waardoor er een mooie tussenstand van 13-22 op het bord kwam te staan.

Na de pauze ging Give and Go op dezelfde voet verder: er werd goed naar elkaar gekeken en mooi samengespeeld. Regelmatig werden ballen onderschept en wist Give and Go met goede passes in de break tot scoren te komen. De tegenstander had wat meer moeite om de bal door het netje te krijgen waardoor het verschil uiteindelijk zeventien punten bedroeg. Met een eindstand van 25-42 heeft het team van Give and Go de competitie positief afgesloten en konden ze zeer tevreden weer aan de terugreis beginnen. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit