Logo aaltenvooruit.nl


De prijswinnaars bij de senioren: 1. Herwin Wensink; 2. Bert te Lindert; 3. Zafer Zenginer en 4. Joran Holtman.
De prijswinnaars bij de senioren: 1. Herwin Wensink; 2. Bert te Lindert; 3. Zafer Zenginer en 4. Joran Holtman. (Foto: PR)

Herwin Wensink wederom beste tafeltennisser bij ATAK

  Sport

AALTEN - Zoals de laatste jaren gebruikelijk heeft tafeltennisvereniging ATAK het seizoen afgesloten met de clubkampioenschappen. Herwin Wensink werd voor de negende keer kampioen van ATAK. De finale bij de senioren-B werd gewonnen door Rutger Breuker.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn de eerste, tweede en derde prijs van de clubkampioenschappen onderling verdeeld door de spelers van het eerste team: Bert te Lindert, Herwin Wensink en Zafer Zenginer. De enige vraag de laatste jaren is: wie wordt er vierde? Dat was deze keer toch wel verrassend Joran Holtman.

Bert te Lindert had in de halve finale geen moeite met Joran Holtman en won met 3-0 (11-6, 11-3 en 11-2). De andere halve finale was wel spannend. Herwin Wensink kwam met 2-0 voor en had in de derde game twee matchpoints die hij niet wist te benutten. Titelverdediger Zafer Zenginer kwam goed terug en wist de derde game in de verlenging te winnen. Ook de vierde game was voor Zafer. De beslissende vijfde game was echter toch weer voor Herwin (11-9, 13-11, 11-13, 6-11 en 11-8).

Finale
Niet voor het eerst stonden Bert te Lindert en Herwin Wensink tegenover elkaar in de finale. Door de eerste game te winnen nam Bert een 1-0 voorsprong, maar Herwin won vervolgens drie games op rij (6-11, 11-9, 11-6 en 11-9). Daardoor kon Herwin Wensink de eerste prijs en de wisselbeker aan zijn trouwe supporters laten zien.

De eerste prijs bij de senioren-B werd verrassend gewonnen door Rutger Breuker. In de kwartfinale en de halve finale won hij achtereenvolgens van Joran Holtman en Piet Blok van het derde team. In de finale moest Rutger het opnemen tegen Christian Holtman, de derde en laatste speler van het derde team. Ook die wedstrijd werd door Rutger Breuker gewonnen (11-9, 5-11, 11-8 en 11-9) en daarmee was de eerste prijs voor hem.

Uitslagen clubkampioenschappen tafeltennisvereniging ATAK 2017

Senioren: 1. Herwin Wensink
2. Bert te Lindert
3. Zafer Zenginer
4. Joran Holtman

Senioren-B: 1. Rutger Breuker
2. Christian Holtman
3. Piet Blok
4. Ruben ter Horst

Reageer als eerste
Meer berichten