Luchtfoto. Foto: PR
Luchtfoto. Foto: PR

Fietstocht met PP

Politiek

LINTELO - Deze zomer organiseert de Progressieve Partij weer vijf educatieve fietstochten door het buitengebied van de gemeente Aalten. Bestemd voor ‘alle gezindten’, eigen inwoners en vakantiegasten. Deelname en koffie zijn gratis. De afstand is twintig kilometer en de tocht duurt 2,5 uur. Steeds met een leerzame en interessante bestemming. Woensdag 12 juli gaat het naar een zorgboerderij.

De fiets-excursie gaat naar Activiteitenboerderij Rutgers in Lintelo. Tussen Lintelo en De Heurne ligt deze boerderij, die zorg biedt voor kwetsbare mensen. Bij een voormalig biologisch varkensbedrijf aan een rustige zandweg, ingeklemd tussen beuken, houtwallen, kikkerpoel en landbouwgewassen liggen de tuinen, de bedrijfsgebouwen en woning. Daar vind je ook de activiteitenboerderij. Gert en Ina Rutgers leiden de deelnemers rond en vertellen.
Opgeven is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 11 juli bij g.stronks@lijbrandt.nl, 06-11858497 of 0543-478658. Vertrek om 19.00 uur van de Markt te Aalten of het Prins Clausplein te Dinxperlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit