Mirjam Pauwels. Foto: Peter Nefkens
Mirjam Pauwels. Foto: Peter Nefkens ARTIZZL MEDIA \ PETER NEFKENS

Mirjam Pauwels treedt toe tot RvC ROVA

Politiek

AALTEN - De Algemene vergadering van Aandeelhouders van NV ROVA Holding heeft Mirjam Pauwels benoemd tot lid van haar raad van commissarissen. ROVA is de afhaalophaaldienst van onder meer de gemeente Aalten.

Pauwels is daarmee een van de opvolgers van de per mei 2023 vertrekkende commissarissen Sandra Korthuis en Hans Bossert. Beiden zijn vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn niet meer herkiesbaar. Voor de tweede vacature loopt de selectie nog. De benoeming van Pauwels gaat formeel in per mei 2023.
Mirjam Pauwels (1971) heeft veel ervaring in het openbaar bestuur als statenlid provincie Drenthe en als wethouder in de gemeenten De Wolden en Assen. In 2016 werd zij verkozen tot politicus van het jaar in de provincie Drenthe. Daarvoor was zij werkzaam als zelfstandig projectadviseur op het gebied van planologie en sociaal economische ontwikkelingen. Als afgestuurd technisch-planoloog heeft zij ook ervaring opgedaan in de wereld van afval en duurzaamheid waarmee zij veel affiniteit heeft. “Deze ervaring én de ervaring in het werken in zowel een plattelandsgemeente en een meer stedelijke omgeving breng ik mee in deze rol bij ROVA. Ik zie er naar uit om me vanuit deze rol in te zetten voor het publieke belang van de gemeentelijke aandeelhouders van ROVA”, aldus Mirjam Pauwels bij haar benoeming.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit