Georg Angenent (met bloemen) 50 jaar lid van de PvdA, geflankeerd door Petra Hoezen en Hans Eppink. Foto: Frank Vinkenvleugel
Georg Angenent (met bloemen) 50 jaar lid van de PvdA, geflankeerd door Petra Hoezen en Hans Eppink. Foto: Frank Vinkenvleugel

Jubilarissen PvdA

Politiek

DINXPERLO - Zoals ieder jaar deelt de PvdA op 1 mei, de Dag van de Arbeid, speldjes uit aan jubilarissen. Bij de afdeling van de PvdA Aalten heeft het bestuur, Petra Hoezen voorzitter en Hans Eppink penningmeester, een speldje en een mooie bos bloemen uitgereikt aan twee jubilarissen.

George Angenent, 50 jaar lid van de PvdA
George is al heel lang bestuurslid en voormalig voorzitter van de PvdA afdeling Aalten-Dinxperlo. In de voormalige gemeente Dinxperlo was hij jarelang fractievoorzitter en raadslid. Inmiddels is hij al enkele jaren met pensioen en doet naast het PvdA werk veel vrijwilligerswerk bij de Duplo locatie (school) in Dinxperlo, de elektrokar en elke woensdagmorgen klussen met de bewoners van Dr. Jenny. Daarnaast is hij voorzitter van de huurdersvereniging Dinxperlo.

Taco Keulen 25 jaar lid van de PvdA
Taco Keulen woont sinds kort in Dinxperlo in de voormalige woning van de Dames Te Beest, een monumentaal pand midden in Dinxperlo. Hij wordt in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de PvdA. Hij reageert: “Dat was een prachtige verrassing vanmiddag! Een mooie bos bloemen en een herdenkingsspeldje ter gelegenheid van mijn 25-jarig lidmaatschap van de PvdA. Erg onverwacht en erg leuk! Het voelt als al weer een warm welkom in Dinxperlo en in De Achterhoek. Eind vorig jaar zijn we hier komen wonen. We hopen hier nog heel lang te wonen en ik hoop na pensionering ook in een bestuurlijke of andere maatschappelijke rol actief te blijven en daarnaast tijd te vinden voor mijn hobby’s. De Partij van de Arbeid spreekt me erg aan vanwege het sociale karakter: aandacht voor mensen en groeperingen die op achterstand staan en streven naar gelijke kansen voor iedereen.” 

Petra Hoezen overhandigt bloemen aan jubilaris Taco Keulen. Foto: Frank Vinkenvleugel

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit