Foto: PR
Foto: PR

Zo vind je de beste APK garage bij jou in de buurt!

Partnerbijdrage

Iedere autobezitter heeft om de zoveel tijd te maken met een APK keuring. Door het land zijn er dan ook talloze garages die een APK keuring doen. Dit is enerzijds natuurlijk heel handig, maar anderzijds zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Er bestaat namelijk geen vaste prijs voor een APK keuring, dus iedere garage kan een andere prijs vragen. Een beetje research doen kan daarom nooit kwaad. Ben je bijvoorbeeld woonachtig in de omgeving van Utrecht, dan kun je zoeken op APK-keuring Utrecht om te kijken waar je in jouw buurt terechtkan. 

APK garages in jouw regio zoeken
Voor een APK-keuring wil je natuurlijk niet al te ver weg een garage zoeken. Daarom is het handig als je vergelijkingswebsites zoals MijnGarage.nl gebruikt om op woonplaats of regio te zoeken. Je kunt dan bijvoorbeeld aangeven dat je in Utrecht centrum, Overvecht of Kanaleneiland een garage zoekt en dan krijg je een lijstje te zien met garages die een APK keuring voor je kunnen doen. Woon je in een andere stad in de provincie Utrecht, dan kun je ook zoeken naar APK-garages in bijvoorbeeld Zeist, Amersfoort, Woerden of Vianen. Verder kun je uiteraard ook op andere provincies, regio’s en steden in Nederland zoeken.

Prijzen vergelijken en online afspraak maken voor APK
Heb je een APK garage bij jou in de buurt gevonden? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kwijt zult zijn aan de keuring. Daarom kun je bij MijnGarage.nl de prijzen inzien. Je kunt erop vertrouwen dat deze prijzen kloppen, maar mocht om welke reden dan ook de prijs van de geoffreerde werkzaamheden hoger uitvallen, dan betaalt MijnGarage.nl het verschil terug. Je kunt direct online een afspraak maken met de garage van jouw keuze door je kenteken in te vullen en aan te geven welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren (in dit geval dus een APK-keuring). Er wordt dan direct contact opgenomen met de garage naar keuze en je ontvangt een bevestiging als de garage jouw afspraak genoteerd heeft.

Naast APK ook voor ander onderhoud online afspraak maken
Heeft jouw auto ander groot of klein onderhoud nodig, dan kun je natuurlijk ook online een afspraak maken via MijnGarage.nl bij een garage in jouw buurt. Denk dus maar bijvoorbeeld aan vervangen van de distributieriem, koppeling of ruitenwissers. Ook bij deze werkzaamheden krijg je de prijzen te zien en betaalt MijnGarage.nl het eventuele verschil terug wanneer deze hoger uitvallen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!

‘Dit artikel wordt u aangeboden door mijngarage.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit