Jeroen Bluiminck en Dianne Sloetjes, in de showroom van Bribus. Foto: Kristel te Bokkel
Jeroen Bluiminck en Dianne Sloetjes, in de showroom van Bribus. Foto: Kristel te Bokkel

Beursvloer Aaltense Uitdaging bij Bribus kan niet doorgaan

Partnerbijdrage

AALTEN/DINXPERLO - De Beursvloer van de Aaltense Uitdaging op 22 juni bij Bribus kan niet doorgaan. De manager van de Aaltense Uitdaging, Marianne te Linde, en de organisatie van de Beursvloer, werden op maandag 20 juni door Bribus telefonisch en per mail op de hoogte gebracht van het feit dat de Beursvloer op 22 juni op haar locatie niet door kan gaan.

De tekst in de mail luidde als volgt: “Op 7 juni heeft Bribus uit voorzorg haar IT systemen offline gehaald nadat een IT incident was vastgesteld. Op dit ogenblik zijn wij bezig met de herstart van ons bedrijf. Omdat dit incident onze volle aandacht vergt, kunnen wij op dit ogenblik de beursvloer van de Aaltense Uitdaging niet faciliteren. We hopen u op een later tijdstip alsnog te kunnen ontvangen.  Met vriendelijke groet, Wim Diersen CEOEdwin Roos CFOEdwin Stevering COO 

Marianne Te Linde: “ Een alternatieve locatie is op korte termijn niet mogelijk en wat ons betreft ook niet wenselijk. Uiteraard is dit voor ons een enorme teleurstelling, maar we begrijpen de keuze van Bribus en wensen hen veel sterkte met het weer operationeel maken van het bedrijf. Er hebben zich zo’n dertig verenigingen en organisaties bij ons gemeld met mooie hulpvragen die wij zeker niet zo maar aan de kant schuiven. We komen binnenkort bij elkaar om ons te beraden hoe nu verder, maar de voorkeur gaat uit naar een Beursvloer na de zomer. De deelnemers aan de Beursvloer zijn door ons geïnformeerd”.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit