Afbeelding

De beste Opel bedrijfswagen koopt u bij Dutch Vans

Partnerbijdrage

Zoekt u een Opel bedrijfswagen om vele kilometers mee te maken? Zoek, vergelijk en bestel de beste bedrijfswagen die bij u past. Dutch Vans beschikt over een betrouwbaar en actueel aanbod aan bedrijfswagens van verschillende merken, waaronder Opel bedrijfswagens, Ford, Mercedez-Benz, Fiat en Volkswagen. Benieuwd naar de brede selectie? Bekijk dan eens de webshop en vraag indien gewenst een voorstel aan. 

Dutch Vans: dé specialisten voor uw Opel bedrijfswagen
Op de website vind u een groot aanbod Opel tweedehands bedrijfswagens, zoals de Vivaro en Movano. Voor ieder type ondernemer weet Dutch Vans de meest geschikte bedrijfsauto te vinden! Vanwege de uiteenlopende keuze kan het lastig zijn om de beste Opel bedrijfswagen te selecteren. Dutch Vans biedt dan ook vakkundig advies op maat aan, zodat u tevreden met de juiste bestelwagen rondrijdt. Klanten beoordelen de service met een 9.3. Bij Dutch Vans staat u als klant dan ook centraal. Dankzij de scherpe prijzen bieden zij de beste prijs-kwaliteit verhouding voor uw favoriete bestelwagen.

Uw favoriete bestelwagen op maat
De Opel bestelwagen vormt mogelijk uw werkplek op wielen. In dat geval zoekt u dan ook een bus met een zo efficiënt mogelijke inrichting, die u optimaal ondersteunt bij uw werkzaamheden. De deskundigen van Dutch Vans denken graag met u mee, zodat zij uw verwachtingen waarmaken. Wilt u een specifieke dakrailing, een bijzondere inbouw voor uw goederen of een bepaalde sidebar? Van alles is mogelijk.

Een elektrische bedrijfswagen voor duurzaamheid
Zorg dat u goed voorbereid bent op de toekomst door een elektrische bedrijfswagen van Opel te bestellen. De elektrische bussen stoten geen stikstof en CO2 uit, waardoor u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Uiteraard beschikt Dutch Vans over diverse elektrische Opel bestelwagens. Weet u niet zeker of een bepaald model bij uw bedrijf past? Ga dan vrijblijvend langs om een proefrit in de Opel bestelwagen te maken en verken de bijzondere wereld van elektrisch rijden.

Financial lease
Bent u als startende ondernemer niet in de gelegenheid om direct een Opel bedrijfswagen te kopen? Dutch Vans biedt de mogelijkheid om met financial lease in een bestelbus rond te rijden. Doordat u niet direct een grote investering hoeft te doen, behoud u uw werkkapitaal en profiteert u van diverse fiscale voordelen. U bent namelijk direct de economisch eigenaar van de bestelwagen, zodat u recht heeft op de BTW-teruggave, renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving op de balans. Binnen 24 uur rijdt u rond in uw nieuwe bedrijfswagen. Daarnaast sluiten wij uw huidige Financial Lease contract in de meeste gevallen zonder problemen over. Doordat wij transparant en open communiceren, komt u niet achteraf voor nare verrassingen te staan. Bekijk de website van DUTCH Vans voor alle mogelijkheden. 

Dit artikel wordt u aangeboden door dutchvans.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit