Afbeelding

De populairste bedden in 2021

Partnerbijdrage

Wil jij binnenkort een bed kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het uitkiezen van een goed bed dat bij jou past kan best moeilijk zijn. Zeker als er honderden bedden zijn om uit te kiezen. Daarom maakt deze blog het jou een beetje makkelijker. Hier ontdek je namelijk de populairste bedden van 2021. Zo weet je precies welke bedden bij anderen in de smaak vallen en wie weet ontdek jij zo jouw droom bed!

Boxsprings het meest gebruikt?
De boxspring is het meest gekochte bed in Nederland volgens een onderzoek van Bedden.nl. Wel 52,5% heeft een boxspring gekozen als bed. Nu vraag je je misschien af wat er nou zo bijzonder is aan een boxspring. Want waarom kiezen zoveel Nederlanders voor een boxspring en moet jij ook dit bed kopen?

Een boxspring is gevuld met veren. In combinatie met een goed matras, zorgt dit voor een optimaal ligcomfort. Door de twee lagen vering krijgt het lichaam namelijk extra ondersteuning. Daarnaast zorgt de veerstructuur ook nog eens voor een goede luchtcirculatie. Zo blijft jouw bed goed geventileerd.

De boxspring Finotôre is een mooi voorbeeld van een boxspring. Dit bed heeft een goede verenstructuur en een mooi design. Wil jij ook een mooie boxspring in jouw slaapkamer? Klik hier voor de website!

Ledikant op de tweede plek
Op de tweede plek van de populairste bedden staat de ledikant. Een ledikant is eigenlijk alleen de buitenkant van jouw bed. Dus een bed zonder matras en lattenbodem. Het voordeel van een ledikant is dat je deze daarom zelf samen kunt stellen. Je kiest de lattenbodem en matras uit naar eigen wens. Daarnaast is een ledikant ook goedkoper dan een boxspring.

Heb je niet een hele ruime kamer? Dan is het misschien ook een beter idee om voor een ledikant te gaan. Een ledikant heeft namelijk een minder massieve aanblik. Hierdoor past het bed dus beter bij kleinere ruimtes, zodat de kamer wat minder vol lijkt. Tot slot is een ledikant ook makkelijker schoon te maken dan bij een boxspring.

De Kingsize bed Scatole is een heerlijk groot bed, wat in verschillende maten beschikbaar is. Een groot voordeel van dit bed is de TV-lift aan het voeteinde. Vind je het fijn om vanuit je bed tv te kijken, maar wil je de tv overdag weghebben? Met een druk op de knop zit jouw TV weer veilig opgeborgen bij jouw voeteneind.

Vraag om advies
Wil je graag een bed kopen, maar kom je er niet uit? Vraag dan zeker om advies. Professionals van websites en winkels weten alles over soorten slapers en soorten bedden en kunnen jou daarom perfect helpen.

Dit artikel wordt u aangeboden door deSuite. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.
Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit