Pexels Photo 963436

Welke wandtegels komen in jouw nieuwe keuken?

  Partnerbijdrage

Staat er een keuken- of badkamerrenovatie voor de deur en ben je op zoek naar mooie wandtegels die passen bij jouw stijl? Terwijl je online alle woonblogs afstruint om je te laten inspireren met de mooiste ontwerpen, ben je er nog steeds niet uit hoe jouw nieuwe keuken of badkamer eruit moet komen te zien.

Lees deze blog om verschillende stijlen te ontdekken en te bepalen welke wandtegel het best past in jouw nieuwe keuken.

Waarop valt de keuze voor jouw wandtegels?
Is het nieuwe keukenblok al uitgekozen en ligt de nieuwe vloer er al in? Dan kun je van daaruit de keuze voor de wandtegels maken. Als je houdt van eenheid, dan kun je een mooie wandtegel kiezen die in dezelfde tonen valt als de tint van je vloer. Wil je contrast, dan ga je voor een heel andere kleur. Als je er maar voor zorgt dat de kleuren niet met elkaar vloeken, maar juist een verrassend en speels effect creëren.

Als er nog niks van de grond is gekomen en je alle keuzes voor je keukenblok en vloertegels nog moet maken, dan staat alles nog open. Dat is super leuk, omdat je alle kanten op kunt. Maar ook lastig, omdat je alle kanten op kunt. Belangrijk bij het maken van je keuzes is dat je gaat voor wat je zelf mooi vindt en waarvan je denkt dat jij je daarin thuis voelt. Laat je inspireren door de laatste trends, maar laat die niet allesbepalend zijn voor het eindontwerp van jouw keuken of badkamer.

Verschillende stijlen
De opties voor de mooiste wandtegels zijn talrijk. Binnen de verschillende stijlen heb je natuurlijk ook nog allerlei mogelijkheden om uit te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de wandtegel met betonlook die zorgt voor een robuuste uitstraling en past in zowel een moderne als in een klassieke inrichting. Of een wandtegel met een leuk patroon, waarmee je een echte eyecatcher op je muur zet die een speels effect creëert. Ook weer mooi passend in een moderne én klassieke inrichting.

Of wat dacht je van een wandtegel met een houtlook. Deze heeft een bijzonder effect en past heel mooi in een landelijke inrichting. De houtlook zorgt voor een natuurlijke uitstraling, maar is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Super effectief in een badkamer waar de luchtvochtigheid hoog is. En dan ook nog bijzonder te combineren met een keramisch parket dat je op de grond legt. Dit parket bestaat uit tegels met een houtlook, om het effect van de houten vloer na te bootsen. Zie je het al voor je, in een prachtige badkamer met houtlook vloer- en wandtegels die een natuurlijke uitstraling hebben en waarvan de kwaliteit niet verloren gaat ondanks het vochtgehalte.

De wandtegels in jouw droomkeuken?
Zie jij je droomkeuken of -badkamer al voor je en kun je niet wachten om hier echt in te staan? Maak de keuze voor de wandtegels die passen bij jouw stijl en ontwerp. Voor je het weet sta je dan daadwerkelijk in die droomkeuken te genieten van de prachtige wandtegels aan je muur.

Dit artikel wordt u aangeboden door Benvetti.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden