Afbeelding
Foto: PR

Zo zorg je voor een goede sfeer in je thuiskantoor!

Partnerbijdrage

Inmiddels is het natuurlijk wel bekend dat het vele thuiswerken heeft gezorgd voor een stuk minder sociaal contact met de collega’s. Het praatje bij de koffieautomaat of de vrijdagmiddagborrel werd veel gemist. Door deze verandering is het extra belangrijk om van jouw thuiswerkplek een happy place the maken. Maar hoe kun je deze fijne sfeer in je thuiswerkplek creëren? Lees het allemaal in dit artikel van SKEPP! 

De tips voor het creëren van een fijne sfeer op jouw thuiswerkplek 

Om van je thuiswerkplek een fijne, happy place te maken kunnen een aantal kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Dit gaat voornamelijk om de inrichting van jouw thuiskantoor, zorg voor een look & feel die past bij jou en je werkdag een boost kan geven. Bij het realiseren van jouw happy place kun je denken aan: 

  • Voeg kleur toe

Het toevoegen van kleur aan je thuiswerkplek kan een groot verschil maken op hoe je je voelt. Zo zorgt geel voor positiviteit, terwijl blauw je productiviteit stimuleert. Ben jij opzoek naar positiviteit of wil je juist dat je productiviteit gestimuleerd wordt? Natuurlijk kun je ook altijd gaan voor je favoriete kleur! Voeg deze toe aan je thuiswerkplek en kijk wat het met je doet tijdens het werken. 

  • Een positieve playlist 

Van sommige muziek wordt je gewoon automatisch vrolijk. Heb jij ook zo’n nummer? Stel een playlist op met allemaal muziek waar je vrolijk van wordt. Voel je even een dip tijdens het thuiswerken? Zet deze playlist op en je zult direct opvrolijken. Is dit niet de beste muziek om je goed te kunnen concentreren? Maak dan nog een playlist met alleen maar nummers die je in de juiste workflow kunnen brengen. 

  • Zorg voor leuke accessoires 

Aansluitend op de eerste tip kun je ook met accessoires kleur toevoegen aan je thuiswerkplek. Met wat leuke accessoires in je thuiskantoor kun je de positieve sfeer afmaken en gezelligheid creëren! Ga dus op zoek naar accessoires die bij jou passen en maak je thuiswerkplek af. Maar pas op dat je niet te veel toevoegt, een te drukke werkplek zal zorgen voor afleiding en dat wil je juist voorkomen. 

Hoe realiseer jij een fijne sfeer op jouw thuiswerkplek? 

Inmiddels heb je kunnen lezen dat kleur, muziek en accessoires kunnen bijdragen aan het realiseren van een goede thuiswerkplek. Hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit? Is dit een happy place voor jou? Wil je meer weten over simpele aanpassingen die je kunt doen om een fijne thuiswerkplek te creëeren? Neem contact op met SKEPP, zij helpen je graag verder!

Dit artikel wordt u aangeboden door Skepp. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze kuitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit