Afbeelding

Lezers schrijven

Opinie

Vorige week konden we lezen dat de gemeente Aalten de meest verbindende ‘Global Goal Gemeente 2022’ is geworden. Op grond van één van de zeventien zogenaamde ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s), zo valt te lezen, werd een prijs binnengesleept voor de manier waarop de verbouwing van de Admiraal de Ruyterstraat werd gerealiseerd. 

Er is natuurlijk niets mis met het betrekken van de buurt in een project en ook niet om voor duurzame oplossingen te kiezen, maar dit was voor mij de eerste keer dat ik de terminologie van de Great Reset en de ‘Agenda 2030’ van Klaus Schwab’s World Economic Forum (WEF) zo duidelijk - en achterbaks - zag doordringen in onze lokale Aalten Vooruit.  

Aalten, naar verluidt een christelijk dorp, maar veelal ziende blind en horende doof over de reden waarom vandaag de dag overal vlaggen op kop hangen, namelijk diezelfde Great Reset en Agenda 2030. Het WEF is medeverantwoordelijk voor de enorme angstpropaganda rondom het ‘corona virus’ én het uitknijpen en mogelijk zelfs onteigenen van onze boeren. En dat allemaal voor een ‘sustainable future’, daar is dat woord weer, waarbij de grond van de boeren vanwege een ‘stikstofcrisis’ moet worden ingeleverd en - what an opportunity! - kan worden gebruikt voor woningen voor vluchtelingen, als oplossing voor de vluchtelingencrisis, die door de NAVO (aan de veren herkent men de vogel) zelf werd gecreëerd. 

Michiel de Ruyter was een vaderlandse zeeheld. Hij vocht tegen de Spaanse aanval op onze nationale integriteit en autonomie. Vroeger deed men dat te zwaard. Tegenwoordig doen we dat met de pen, tegen de inmenging van de internationale machten van de duisternis (Efeze 6:12), die Nederland met gekochte kartelpolitici en -burgemeesters en door slapende wethouders proberen te veranderen in een multiculti Berlijn aan de Noordzee, gevoed door WEF Food Hubs in de Oekraïne.  

P.s.: De volgende keer graag een inwoner van Aalten als burgemeester van Aalten. En zo voor iedere gemeente een burgemeester uit de eigen gelederen. Probleem opgelost.

Arjen Lievers,
Aalten

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit