De Bibliotheek Aalten organiseert de 'cursus smartphone'. Foto: PR
De Bibliotheek Aalten organiseert de 'cursus smartphone'. Foto: PR

Leer je smartphone kennen in de bibliotheek

Onderwijs

AALTEN - Op maandag 4 maart gaat in de Bibliotheek Aalten een vierdelige cursus van start waarin je alle handige functies van jouw iPhone leert kennen.

De noodzaak om online jouw weg te kunnen vinden, wordt steeds groter. Wanneer je meer wilt dan alleen bellen, kan de cursus smartphone je verder helpen. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn heel divers. Zo bespreekt Aldert de functies, knoppen en beveiliging van jouw smartphone. Daarnaast komen er diverse interessante apps aan bod, waaronder WhatsApp. Je krijgt uitleg over hoe deze te downloaden en te gebruiken. Ook gaat er een cursusonderdeel over het maken en delen van foto’s. Uiteraard is er ook ruimte voor Aldert om op verschillende vragen in te gaan.

Aanmelden
Wil je jouw iPhone beter leren kennen? Meld je dan aan! De eerste les van de cursus is op maandag 4 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Aalten. De volgende lessen zijn op maandag 11, 18 en 25 maart. Deelname is gratis, lid of geen lid van de Bibliotheek. Kijk voor meer informatie en aanmelding bij de activiteiten op www.achterhoeksepoort.nl of neem contact op met het Servicebureau via 088-0062929. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant