Feest op De Kabouter. Foto: PR
Feest op De Kabouter. Foto: PR

Feest voor jarige kinderdagopvang De Kabouter

Onderwijs

AALTEN - Kinderdagopvang De Kabouter van Kinderopvang Humankind vierde vorig weekend groot feest voor alle kinderen die gebruik maken van kinderopvang of buitenschoolse opvang vanwege haar 35-jarig bestaan. 

Vrijdagavond waren de kinderen van de buitenschoolse opvang aan de beurt. Onder leiding van Peer Tof Theater werd er een heuse kookworkshop gegeven. Moeten er nu echt rauwe eieren in een cake? Ook met de hele schaal? De kinderen hebben in ieder geval goed geholpen en werden aan het eind beloond met een heerlijke gebakken cake. Maar of ze die nu zelf gebakken hadden...?
De baby`s en peuters werden zaterdagochtend uitgenodigd voor een voorstelling. En werden vermaakt met lieve liedjes, dansjes en grappige verhaaltjes. Uiteraard was er iets lekkers te smullen.
Ooit begon Kinderopvang De Kabouter aan de Bodendijk, waar de leidsters van toen ontzettend hun best deden om kinderen van werkende ouders op te vangen. Destijds iets heel nieuws. Nu is kinderopvang niet meer weg te denken. De kinderopvang heeft een ontzettende groei doorgemaakt. Aan die groei dragen de pedagogisch medewerkers van nu enorm hun steentje bij. Vanaf 2002 is kinderopvang De Kabouter gevestigd aan de Ahavestraat 3.

Feest op De Kabouter. Foto: PR
Feest op De Kabouter. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant