Windows 11. Foto: PR
Windows 11. Foto: PR PR

Cursus Windows 11 in de Bibliotheek

Onderwijs

AALTEN - Op donderdag 16 maart gaat in de Bibliotheek Aalten de vierdelige cursus Windows 11 van start. In deze cursus krijgen deelnemers hulp bij het leren van de basisprincipes van dit besturingssysteem.

Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe ze de computer op een efficiënte manier kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld e-mailen, internetten, foto’s en video’s bekijken, organiseren van de agenda, televisie kijken en muziek luisteren. Er zal ook worden ingaan op de verbeterde toegankelijkheidsopties van Windows 11, zoals grotere tekst en icoontjes, spraakherkenning en vergrotingsoptie. Daarnaast komen de verbeterde veiligheid, stabiliteit en snelheid van Windows 11 aan bod.
De cursus zal zich richten op praktische oefeningen en hands-on training, zodat de informatie direct toegepast kan worden in het dagelijkse leven.

De cursus start op donderdag 16 maart om 14.00 uur in de Bibliotheek Aalten. De andere cursusdata zijn 23 en 30 maart en 6 april. Deelname is gratis. Het is wel belangrijk om van tevoren een plek te reserveren. Dat kan via www.achterhoeksepoort.nl, met een telefoontje naar 088-0062929 of tijdens een bezoek aan de bibliotheek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit