Afbeelding
Jantine Logmans

Taalcafé Aalten zoekt vrijwilligers

Onderwijs

Taalcafé Aalten zoekt vrijwilligers

AALTEN - In het Taalcafé Aalten komen elke maandag- en donderdagmorgen veel verschillende mensen met een buitenlandse achtergrond bij elkaar, die graag Nederlands willen leren. De gasten komen onder anderen uit Syrië, Oekraïne, Afghanistan, Eritrea, Jemen, Libanon, Irak, Namibië, Engeland en Turkije. 

De sfeer is gezellig, met veel persoonlijke aandacht voor iedere gast, en er is gevarieerd lesmateriaal, afhankelijk van ieders taalniveau. Ontmoeting en Integratie staan in het Taalcafé centraal.
Omdat het aantal gasten steeds groter wordt, en de onderlinge niveauverschillen bij de gasten ook groot zijn, is het Taalcafé op zoek naar extra vrijwilligers die hierbij willen assisteren, en samen met één of meerdere bezoekers rond een tafeltje gaan zitten en deze te helpen bij hun lessen.
Wie het leuk en interessant vindt om met buitenlandse gasten om te gaan en om ze verder te helpen met het leren van onze moeilijke Nederlandse taal, is welkom om mee te doen.
Het Taalcafé is iedere maandag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur, in het gebouw van Figulus Welzijn aan de Damstraat 4i.
Meer informatie is te krijgen bij Jantine Logmans, e-mail: j.logmans@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant