Spelen in de kinderboerderij. Foto: PR
Spelen in de kinderboerderij. Foto: PR PR

Kleine Bözzels weer welkom

Onderwijs

AALTEN - De Kleine Bözzel activiteiten bij de kinderboerderij is ondertussen een begrip geworden in Aalten. Iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur is het weer één grote gezelligheid bij de kinderboerderij met spelende en ontdekkende kinderen van 2 tot 4 jaar.

Alle kinderen krijgen tijdens de Kleine Bözzel activiteiten een overall aan, zodat ze heerlijk kunnen kruipen, modderen en dieren aaien. Tegenwoordig heeft de begeleiding voor de kids zelfs kinderregenjasjes geregeld. Als het nat is buiten, kunnen de kinderen ongestoord spelen. Of de kinderen graag de kriebelbeestjes in de moestuin willen ontdekken, knoeien met water of spelen met de kruiwagen of traptrekker, alles is mogelijk.
De kinderen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis bij de kinderboerderij door drie professionele begeleidsters: Sandra, Nienke en Kirsten. Voor de meegekomen papa’s, mama’s en/of verzorgers is er natuurlijk koffie en of thee verkrijgbaar. Elke maand is er een ander leuk thema, waar in oktober het thema herfst natuurlijk passend is. Maar bijvoorbeeld in december bestaat er een grote kans dat Sinterklaas of de pieten de Kleine Bözzels komen bezoeken. Dus elke maand weer wat leuks.

Na een leuke ochtend zou het als waardering leuk zijn dat u een kleine vrijwillige bijdrage achterlaat voor de kinderboerderij. Voor meer informatie: dekleinebozzels@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit