Afbeelding
Landelijke beeldbank

Start cursus Klik & Tik in de bibliotheek

Onderwijs

AALTEN - Op dinsdag 20 september gaat er een cursus Klik & Tik: Beginners van start in de Bibliotheek Aalten. Voor mensen die geen of heel weinig ervaring hebben met het gebruik van computer en internet, is dit een uitgelezen kans om hier meer over te leren. 

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker, steeds meer zaken moet of kun je via internet regelen. Met de cursus Klik&Tik biedt de Bibliotheek hulp bij het basisgebruik van computer en internet. De cursus is vanaf nu opgedeeld in twee niveaus: Beginners en Licht gevorderden. De cursus Klik&Tik: Beginners die op 20 september van start gaat, is voor deelnemers die geen ervaring hebben met computers. 

Deelname
Deelnemers aan de cursus Klik&Tik: Beginners krijgen een eerste kennismaking met computer/tablet. Ze leren hoe ze een computer moeten opstarten, kunnen typen en een e-mail versturen. De cursus duurt 8 weken maar aangezien de deelnemers in hun eigen tempo werken, kan dit ook korter zijn. Ze volgen de cursus in kleine groepjes, op een tablet of laptop van zichzelf of de bibliotheek. Bij vragen helpt de cursusleider (digicoach) ze verder. Op dinsdag 20 september start de cursus om 10.00 uur in de Bibliotheek Aalten. Deelname aan de cursus is gratis, lid of geen lid van de Bibliotheek.
Aanmelden kan in de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl, via een telefoontje naar het servicebureau op 088-0062929 of tijdens een bezoek aan de bibliotheek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit