De Lekkere Lopers van Triangel Hoog en Laag in oranje shirts. Foto: PR
De Lekkere Lopers van Triangel Hoog en Laag in oranje shirts. Foto: PR

De Lekkere Lopers van Triangel Hoog en Laag zoeken shirtsponsors

Onderwijs

AALTEN - Het was na een intensieve periode van coronamaatregelen weer mogelijk om met grote groepen de Avondvierdaagse te lopen in Aalten. Leerlingen van IKC De Triangel, locaties Hoog en Laag, deden dit voor het eerst samen als één groep: De Lekkere Lopers.

In totaal liepen 185 enthousiaste leerlingen van Triangel Hoog en Laag, zoveel mogelijk in oranje kleding, mee en waren zowel op de vijf als de tien kilometer goed vertegenwoordigd. Wat zijn de scholen trots op de kinderen! Ook betrokken ouders en opa’s en oma’s liepen mee, verzorgden de groep tijdens de pauzes of stonden onderweg langs de kant om aan te moedigen.

De dank van Triangel Hoog en Laag gaat naar hen uit, want zonder hen was het niet gelukt zo’n geslaagde Avondvierdaagse te lopen! Dankzij sponsoring van ‘t Noorden, Autobedrijf Wikkerink en een aantal ouders en daarnaast het goedkoper inkopen bij Spar Bredevoort en Wilma’s Groente en Fruit, konden de wandelaars tijdens de pauzes genieten van lekker, gezond en verantwoord eten en drinken. De Lekkere Lopers kijken terug op een fijne en sportieve week en bedanken ook De Wandelvriend en alle vrijwilligers voor de organisatie van het wandelevenement.

Shirtsponsors gezocht
De Lekkere Lopers willen ook volgend jaar weer met een grote groep meedoen aan de Avondvierdaagse. Het liefst doen ze dat met herkenbare en uniforme shirts om het saamhorigheidsgevoel nog meer te vergroten. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar sponsoren. Bedrijven die graag hun logo op de shirts van De Lekkere Lopers willen zien en zo de groep sponsoren kunnen een mailtje sturen naar de.lekkere.lopers@gmail.com

Triangel leerlingen in oranje. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit