De beheerder van de kinderboerderij de Ahof en de gidsen Piet en Gilbert. Foto: PR
De beheerder van de kinderboerderij de Ahof en de gidsen Piet en Gilbert. Foto: PR

Natuurwandeling van IVN

Natuur

AALTEN - Op zaterdag 21 oktober is er een natuurwandeling vanuit De Ahof. De twee IVN (Instituut voor Natuurbeschermingseducatie) gidsen; Gilbert Somsen en Piet Hoens, nemen de wandelaars mee de natuur in tijdens een wandeling van ongeveer 7 kilometer. 

Tijdens de route vertellen Piet en Gilbert over allerlei thema’s zoals paddenstoelen, bomen, planten, vogels alles wat je onderweg maar tegen komt. Natuurlijk is er ook ruimte om de gidsen allerlei vragen te stellen. Doel van alle wandelingen is voor de één de kennis van de natuur te vergroten, voor de ander het ongedwongen samen lopen in een mooie omgeving. Tijdens de wandelingen kunnen geen honden mee, om te voorkomen dat wild wordt verstoord en omdat sommige gebieden verboden zijn voor honden.
De start van de wandeling is 21 oktober om 13.30 uur bij De Ahof (Polstraat 9 in Aalten) en zal tot ongeveer 16.00 uur duren. De groepsgrootte is 20 personen, deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en via www.vitaalbad.nl of stuur een mail met vragen over aanmelding naar m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant